U nas znowu swieto - dlugoweekendujemy sie. Wczoraj ogladalismy dzialki pod Wiedniem, dzisiaj spacerek po okolicy. Dobrze miec mezulka w domu, choc troszke mnie odciaza. chlopaki sztamy jeszcze nie zlapaly, maly woli mamusie...
My spimy i z pieluszka i smoczkiem. tak nauczylam i tak jest
w srode mamy pierwsza szczepionke 6w1 i rota i bioderka - martwie sie nie chce isc na ortopedy ;/ no i ta wysypka co raz bardziej sie rozprzestrzenia - pewnie alergik po mezulu. czas przestac sobie dogadzac i musze przyuwazyc co mu szkodzi...
pan @ niech sie nawet nie wyglupia i dluuuugo nie przychodzi!
dziewczyny a jak z Ewka cwiczycie SKALPEL to dajecie rade te wszystkie cwiczenia wykonywac? ja odpuszczam to jedno co kolano obciaza (ugiete z przodu i potem siup do tylu) - bo mam z nimi problemy i boje sie nadwyrezyc. bardzo mi ciezko wykonywac te na brzuchu co sie lezy i unosi nogi - normalnie masakra i rzeź. Cwiczylam juz 6 razy, za kazdym razem jest lepiej, ale do perfekcji chyba nie dojde...
Pozdrawiam Was dziewczyny i glaszcze Wasze kochane Malenstwa
i trzymam kciuki za wszystkie wasze sprawy...
My spimy i z pieluszka i smoczkiem. tak nauczylam i tak jest
w srode mamy pierwsza szczepionke 6w1 i rota i bioderka - martwie sie nie chce isc na ortopedy ;/ no i ta wysypka co raz bardziej sie rozprzestrzenia - pewnie alergik po mezulu. czas przestac sobie dogadzac i musze przyuwazyc co mu szkodzi...pan @ niech sie nawet nie wyglupia i dluuuugo nie przychodzi!
dziewczyny a jak z Ewka cwiczycie SKALPEL to dajecie rade te wszystkie cwiczenia wykonywac? ja odpuszczam to jedno co kolano obciaza (ugiete z przodu i potem siup do tylu) - bo mam z nimi problemy i boje sie nadwyrezyc. bardzo mi ciezko wykonywac te na brzuchu co sie lezy i unosi nogi - normalnie masakra i rzeź. Cwiczylam juz 6 razy, za kazdym razem jest lepiej, ale do perfekcji chyba nie dojde...
Pozdrawiam Was dziewczyny i glaszcze Wasze kochane Malenstwa
i trzymam kciuki za wszystkie wasze sprawy...
. Mam tylko nadzieję, że wieczór i noc będą w miare spokojne...
. Do zmieszczenia się w spodnie sprzed ciąży zostały jakieś 2 rozmiary.
.