Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
od wrzesnia idzie.

Kiedy on tak sam się prosi ;-)ale dziś się całowaliśmy tylko po brzuszku i stopach - nie mogłam uwierzyć, że mój wieczny płaczek tak umie się do rozpuku śmiaćLliluu a jednak się udało, no i zdrowiej, synka w usta nie całuj![]()

Jeszcze się czymś przytrułam, od wczoraj boli mnie żołądek i nic nie działa, nawet nospa. Drugą noc mnie już męczy, co chwilę dostaje jakiś skurczy żołądka, takie fale :-(
zastanawiam sie czy sa w Polsce jacyś fajni pediatrzy, którzy nie robią z Ciebie strasznej matki z powodu tego, ze szczepisz dziecko refunowanymi szczepionkami?
Sątez mnie to zastanawia jak szczepiłam córkę to mi powiedziała że przez takie matki jak ja dzieci prawie na śmierć się zapłakują.
np moja Pani dr
na wszystko ma domowe sposoby albo tanie zamienniki ogólnie z tą Pediatrą to los na loterii wygrałam 

No aż mi kolacja upadła na ziemię jak to przeczytałamA było tak - Gabrysia miała już od jakiegoś czasu zmiany na buźce i jak zauważyłam w czwartek rano żyłki krwi w kupce to od razu pobiegłam do pediatry, niestety tego dnia była akurat ta walnięta baba. I wiecie co mi powiedziała? Że te zmiany skórne na buzi to na pewno GRZYBICA, a brzydkie kupy...no cóż.. po zajrzeniu w pieluchę i dokładnym obejrzeniu narządów płciowych mojego dziecka (głównie ta okolica ją interesowała) stwierdziła, że dziecko jest NIEDOMYTE i prawdopodobnie to jest przyczyna jej problemów...
I wiecie co? Tak mnie zamurowało, że nawet nic jej nie odpowiedziałam, tylko zabrałam małą i wyszłam. Następnego dnia poszłyśmy do "naszej" lekarki i jak jej opowiedziałam o wszystkim, to aż wybuchnęła śmiechem. A ja do tej pory nie mogę wyjść z szoku.
Takim dr powinno się zabronić wykonywania zawodu... co za szok...Powinnaś i to jak najszybciej a tak a propos gdzie te cudneZmienie chyba przychodnie
pediatrki przyjmująWłaśnie właśnie :-)Asinka też mogę podesłać hippa jeśli chcesz tylko adres na priva![]()
Witam i ja :-)Witaj liluu![]()