Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Tylko pozytywy ;-)
Nie wiem jak Mati ale moja Laura lubiala wstawac przy szufladach i je otiwerac i zamykac. Na szczescie nic nie wyciagala
Laura jak na dziewczynke tez duzo wazyla i byla duza. Raczkowac zaczela jak miala 7,5mc wiec zobaczymy jak to sie teraz potoczy

ale to szczegół. Gabi zaszczepiona, krzyku troszkę było ale generalnie dzielna była. Waży 7120 g, wzrost 65 cm, jak na moje oko więcej bo w domu ją mierzyłam miała 68 dwa tyg temu. Po szczepieniu póki co odpukać nic się nie dzieje. Mało zjadła na noc więc szybko pobudka dziś będzie. Dostałyśmy skierowanie na morfologię i tsh. Bebilon zaakceptowała więc 2 możemy już jej podawać w razie potrzeb. Na te plamy na rączce co jej się zrobiły dostałyśmy maść Pimafucort, czy jakoś tak się to nazywa.
szybko przywyknął do zasad
i dobrze, bo miałam w dostępnych dla niego szafkach talerze i takie tam.. i nie musiałam tego ewakuować. Zobaczymy jak przy pannie będzie

chociaz już zakupiłam Bebiko 2 i 2R i czekam do września, żeby zacząć dawac chociaz w nocy.... 12go mamy szczepienie, więc mam nadzieje wszystko z lekarka ustalić....

cały dzień dada, dede, didi, dzisiaj jeszcze tete... a starszaki uwielbia - wystarczy, ze go wsadze do krzesełka do karmienia i postawię u nich w pokoju jak się bawia i ma jak żywy telewizor :-) siedzi sobie z nimi a ja mogą coś zrobić 

no ale jak sie mierzy dziecko jak lezy skrzwione to tak jest.
Mam nadzieje ze jak zmienisz mleczko bedzie lepiej.Jasiek jest w teatrze
to ma jakas swoja nazew ale nie pamietam gdy widownia jest na scenie wraz z aktorami
Dobrze ze tak mozesz zostawic i zajac sie czymkolwiek. Ja czesto klade Ethana jak Laura bawi sie na podlodze i tez mam luz:-)
Od rana jak wstal- 9:00- wykonal ten ruch 3 razy