Zuzkon dobrą chwilę zastanawiałam się o jaki Ci kolor włosów chodzi... co do wagi to My chyba ledwie i to dopiero teraz podwoiłyśmy... lekarka się nie przejmuje - uznała , że Pola raczej z tych smukłych także i ja nie zamierzam...
U nas przy ząbkach (mamy dwie dolne jedynki - dzień po dniu wyszły) była marudna ale bez tragedii, żadnej temperatury ani biegunek brak

dzięki dziewczyny za ta camille - jak nie wierzę w homeopatię to na pewno nie szkodziło
Żabka Wszystkiego naj, naj dla Artusia!!!!! a ząbki mają czas - szczerze to ja liczyłam, że trochę później nam zaczną wychodzić!!
Kania jak Ty funkcjonujesz dziewczyno po takich nocach to ja nie wiem...
Ewciulek jak Ci bardzo nie wadzą odrosty to parę miesięcy poczekaj aż się "spiorą" ile się da

u mnie nie ma tego problemu - moje włosy w ogóle pigmentów nie trzymają i wystarczy, że robię o ton jaśniejszą zawsze i szybko z kasztanu bardzo ciemnego już zeszłam do jasnej miedzi w 3 miesiące. Teraz mam ciemną miedź - od kilku lat w tonacjach rudawych się obracam zawsze w miedzianych nigdy czerwonych
Deizzi o gustach się nie dyskutuje... a kobiety lubią coś zmieniać w wyglądzie - najłatwiej kolor włosów

ja już od jasnego blondu przez rude, machoniowe, kasztanowe prawie czarne miałam i każda fryzjerka mówi, że mam super zdrowe włosy - co kto lubi
Młoda śpi ale jak tylko oczy otworzy idziemy za spacer bo coś się przejaśniło nad nami