reklama

Marzec 2013

kania78 gratulację dla córci, że już sama zasypia w łóżeczku :-) mąż się spisał na 6+. Ja też przechodzę kryzys psychiczny, więc łączę się z Tobą w bólu.:sorry:
asinka85 współczuję, że Ci się tak rodzina wtrąca w życie.....wyobrażam sobie, że to nic przyjemnego. Oby Twój Sz. dostał pracę w Niemczech to sobie odsapniecie z ulgą.
banankowa dobrze, że Wam się nic nie stało....a samochód się wyklepie (tak by powiedział mój mąż) :-)
truskafffka mojej mamie też wyszła zła cytologia parę lat temu....miała łyżeczkowanie i teraz jest już ok....więc Ty też bądz dobrej myśli :-)

Moja córa jeszcze śpi :szok: ciężko mi w to uwierzyć bo zawsze to ona mnie rano budziła, a dzisiaj mamusia wstała pierwsza od córci. Emilka ostatnio urządza sobie godzinną przerwę w nocnym spaniu.....nawet nie wiecie jak ta godzina się dłuuuuuży....oczywiście nie liczę jej co godzinnych przebudzeń na lulanie....nie wiem czy to zęby jej tak w nocy spać nie dają czy co??? :crazy: na szczęście mój mąż do niej kilka razy w nocy wstaje, więc ja jakoś funkcjonuję.....gorzej z nim....biedak później musi jakoś pracować.
Mąż znowu wyjechał na dwa dni do Oslo, więc ja chyba umrę z nudów :-(

reklama
Hej:)
U nas dziś leje:( buuuuuuuu
Nika głodomorek się dziś obudziła o 2 na jedzonko:) ,ale to pewnie dlatego,że wczoraj mieliśmy sporo gości, babcia, dziadek , pózniej mój brat :)
Pochwalę się,że moje dzieciątko się wczoraj z plecków dżwignęło do siadu , obczaiła sobie metodę i sobie radzi :)
Mój teściu mówi,że to żywe srebro,że jego dzieciaki takie ruchliwe nie były hehehe

Jak Wam minęła nocka , o właśnie ile razy budzą się wasze dzieciaczki an jedzonko w nocy?

hejka

córcia kochana czyta w moich myślach i pospała dziś do 10ej:-) chwała jej za to, bo ostatnio nietomna chodziłam i takie dospanie było mi potrzebne:tak: teraz niunia ma znów drzemkę, a ja kawkę sobie przyszykuję ;-)

Kania ale fajnie sobie z córcią pogadałaś i sprawa się wyjaśniła, trzymam kciuki żeby teraz krok po kroczku lepiej było:tak:
Deizzi no to oczka dookoła głowy trza mieć:eek::-p:rofl2: brawo dla małego:-)
Ewelinka dzięki, i oby czas bez męża wam szybko zleciał
Ewciulek moja mała budzi się raz ok. 5/6 na mleczko i śpi potem do ok 8:30, czasem jej się zdarza dłuższe spanie jak dziś :p

hej

Dzwieczynki wybaczcie ale jutro z rana ruszam z dziecmi samochodem do Polski
Czasu mam malo wlasnie jestem w trakcie pakowania
Procz naszych ubran chcce zabrac ubranka po Ethanie i moje ciazowe. Nie wiem jaks ie zabiore:-D
Oczyiwsice zamelduje sie z Polski
Kaniu jak bede u siostry to zadzwonie moze uda nam sie spotkac w sumie to jakas godzinka samochodem:tak:

MOj Ethan wczoraj i dzis zaliczyl po 12h snu w nocy drzemke ponad 2h i jestem mega zadowolona bo udalo mi sie co nie co zrobic:tak:

Ewciulek moj Ethan od 7 tygodnia zycia nie budzi sie do jedzenia. Potrafi przespac 14h bez jedzenia:-)

kurcze uciekam bo czas mi plynie zbyt szybko:rofl2:
Buziole dla dzieciatek i gratuluje im nowych zdolnosci

Ewciulek wieczorny rytuał zaczynamy w okolicy 19:30 od kąpieli, potem ok.20:00 mleczko i w okolicach 20:30 młoda chrapie. Choć zdarzyło się pare razy że panna zamiast spać, oczy jak pięć złotych i hulaj dusza:laugh2: to dajemy jej się jeszcze wyszaleć (bo w dobrym humorze jest, nie ma jej co na siłę zmuszać do spania) i wtedy po 21ej zazwyczaj pada.

Anka powodzenia podczas misji pakowania ;) bezpiecznej drogi i czekamy na meldunek:tak:

truskafffka no my Kapiemy o 19 , a o 20 dajemy mleczko i po 20 już śpi, ostatnio wstawała o 5 na mleczko i spała do 7:)
anka ​powodzonka w wyprawie , na szczęście Ethan śpioch więc pewnie większość drogi prześpi:) trzymajcie się cieplutko

Dziekuje dziewczyny

Wpadlam sie pochwalic ze Ethan wlasnie zaczal raczkowac:-) 7 miesiecy i 6 dni
No coz zaczal wczesniej niz Laura

Dzieci i ja spakowana, ciazowe tez zostaly tylko Ethanowe niemowlece i czekam na Artura jak tylko bedzie ruszam na zakupki i pakuje auto a rano wstajemy Ethan mleczko i ruszamy w droge

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry