reklama

Marzec 2013

Witam

My weekendowo imprezowaliśmy, mama miała urodziny :)
dziś córa obudziła się o 7:30 z kupsztalem po same pachy:rofl2: przebrałam, odłozyłam i pospałyśmy jeszcze do 10ej..

Jak super czytać o kolejnych krokach w rozwoju naszych dzieciaków :) Gratuluję wszystkim baardzo serdecznie:-):-):-):-) i jeszcze wielkie buziaki dla Ignasia i Nikolki :-) za kolejne okragłe miesiączki...leeeci czas ...

Agula kciuki wciąż na maksa zaciśnięte, wiem jak brak pracy stresuje, ehh niestety też to z D przechodziliśmy.
i więcej przespanych nocek życzę :)
Żabka Sto LAT! czyli my z jednego rocznika :)
dobrze że dałaś ujśc emocjom.. trzeba wylać z siebie żale, żeby móc nabrać nowych sił na kolejne "jutro"
Boli i wkurza to że nie jesteś jedyną osobą w domu..a wszystko spada na Ciebie, to nie fair! Nie da się z szanownym synem babci i jego panią zagonić do obowiązków? podzielić jakoś kiedy oni babcią się zajmuj a kiedy wy? Albo jak Kania pisze jakaś pomoc z zewnatrz? Bo wiem jak wiele trzeba pracy przy cukrzycy.. a do tego jeszcze niepełnosprawna córka babci..ona jeździ do jakieś fundacji, na warsztaty terapetyczne, czy w domu siedzi?

Pozdrawiam wszystkie mamuśki ;)

reklama
no wlasnie problem w tym ze synem i synowa nie dojdziesz do porozumienia. juz ostatnio poszlam na noze z nimi,ona ma chyba jakies zburzenia psychiczne lub jej psychotropy mozg zezarly. zdrowa kobieta a udaje ciezko chora zeby nic nie robic.zawsze jak byly porzadki czy cos to lezala konajaca. a corka siedzi w domu,czasami mi Artura pobawi ale to na chwile. no i babcia nie chce opieki z zewnatrz..a pozostala 4 dzieci wpada od swieta. dzieki za wysluchanie moich smetow:*

Żabka no właśnie, z jednej strony radziłabym wam zwiewać jak tylko okazja się pojawi...z drugiej strony...babcie zostawić samą? i tak źle i tak niedobrze..
dziękuję, z mamą jeszcze sprawa niewyjaśniona, teraz w środę jedzie do szpitala więc o kciuki nadal proszę

Hejka dziewczyny. Podczytuje Was ale nie mam czasu Wam odpisać.

Gratuluję Nowych zdolności Waszych maluchów.oraz nowych ząbków. u nas postępów brak.

Żabka no współczuje sytuacji, no z jednej strony lepiej uciekac i się wyprowadzić. Ale samą babcią zosatwić też nie za dobrze. Szkod aze reszta rodziny nie pomaga Cie.

Wczoraj byłam u pediatry na kontroli...co z tym mlekiem robimy. Jestesmy juz jednak na nutramigenie. ale dalej dostaje zyrtec. ppozatym jest też na rehabilitacji. bo ma wzmozone napiecie miesniowe na odcinkach dystalnych(kończyny) i jest rozluzniony na odcinkach proksymalnych (tułow). Więc sama go cwicze..
pozatym dziś musialam pojechać do laryngologa bo mnie od 2 dni bolalo ucho i jak sie okazało mam zapalenie przewodu kanału słuchowego. więc kropelki i maść na tydzień i nie mogę moczyć tego ucha.
W innych sprawach u mnie lepiej juz. Na terapie dlaej nie poszlam.. Może w końcu pojde..ale nie wiem kiedy...

Witajcie Dziewczyny:)
Agula mam nadzieję że mąż szybko znajdzie pracę. My w 2012 roku mieliśmy tak że mój mąż był 5 miesięcy bez pracy, ale wszystko dobrze się skończyło i nawet jest lepiej niż jak miał starą prace:). Gratulację dla Jasia. Hmm a my chyba mamy najwięcej zębów bo wczoraj przebiły się dwie górne dwójki, więc Mariuszek ma już 6 ząbków.
Kaniu jak tam u Was nocki? u nas ostatnio ciut lepiej Mariuszek jedna pobudka, ale czasem Jasio budzi się z płaczem;). Fajnie macie że Twój mąż odprowadza Oliwkę do przedszkola. Ja wożę Jaśka i muszę targać ze sobą Mariuszka, co drugi tydzień na szczęście mały rano zostaję z tatą w domu, ale odbiera już zawsze starszego brata:)
Zabka wszystkiego najlepszego z okazji urodzin. Dobrze że wyrzuciłaś to wszystko z siebie. Faktycznie masz ciężko, podziwiam że opiekujecie się praktycznie obcą osobą, ale często tak jest że starsze osoby nie mają wsparcia w swoich bliskich tylko w innych życzliwych osobach. Taka sytuacja bez wyjścia, bo faktycznie lepiej dla Was jak byście uciekali z tego miejsca, ale szkoda babci.
Ewciulek Gratulację dla Nikoli:) zdolna dziewczynka:)
Truskafffka kciuki za mamę zaciśnięte, kurczę ja też muszę umówić się na wizytę, miałam iść we wrześniu a zrobił się już koniec października. Ale Wam dobrze z tym porannym spaniem:) ja niestety odwożę Jaśka do przedszkola i wstaję tak ok 7:)
Zuzkon dobrze że możesz sama z Kubusiem ćwiczyć. Zdrówka dla Ciebie i fajnie że troszkę się u Ciebie poukładało.

My dziś byliśmy na kontrolnym USG bioderek, wszystko w porządku i nie musimy już więcej przyjeżdżać:). W zeszłym tygodniu byłam z Mariuszkiem u pediatry i płucka czyste. Dostaliśmy skierowanie do kardiologa bo słychać delikatny szmerek na serduszku, muszę małego zapisać bo terminy są odległe. Jasia ostatnio zapisywałam to termin mam na początek kwietnia 2014, jutro zadzwonię to też przełożę wizytę Jasia żeby z dwójką jechać jednego dnia. Poza tym Mariuszek coraz sprawniejszy:) pozycję na czworaka opanował, nadal robi pojedyncze kroczki, próbuję się podnosić na nogach przy różnych rzeczach i w ogóle już tak bardziej kontroluję swoje ruchy:). Ząbki idą nam jak burza:) wczoraj przebiły się dwie górne dwójki:) już teraz bez patrzenia do buzi wiem kiedy jakiś ząbek się przebiję, bo Mariuszkowi on przeszkadza i tak dziwnie wtedy jeździ językiem po dziąśle:)

dzieki za slowa wspacia dziewczyny :) pochwale sie wam moim prezentem ur od mojego P :) DSCF4478.jpgzaskoczyl mnie bardzo :) do tego jeszcze byl kwiec znaczy sie roza :)
madziu dobrze ze usg wyszlo w porzadku :) no i gratuluje kolejnych zabkow:)
zuzkon wspolczuje zapalenia ucha:(a cwiczenia napewno malemu pomoga.
my jutro smigamy na usg glowki a we czwartek do p.doktor.

Załączniki

• DSCF4478.jpg
    DSCF4478.jpg
    25,3 KB · Wyświetleń: 87
Ostatnia edycja:
reklama
zuzkon ja też powinnam iść na terapie chyba ,ale nie chce :( staram się sama uspokajać itd.choć nie wiele to pomaga, jakoś nie wierzę,że lekarz mi pomoże
madzia lol gratulacje dla Mariuszka tak szerokieo już uzębienia, no super:) my póki co mamy 2 ząbki....
żabka piękny prezent:) widzisz czasem słoneczko zaświeci:) i znów chce się życ

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry