truskafffka
Fanka BB :)
Witam
My weekendowo imprezowaliśmy, mama miała urodziny
dziś córa obudziła się o 7:30 z kupsztalem po same pachy
przebrałam, odłozyłam i pospałyśmy jeszcze do 10ej..
Jak super czytać o kolejnych krokach w rozwoju naszych dzieciaków
Gratuluję wszystkim baardzo serdecznie:-):-):-):-) i jeszcze wielkie buziaki dla Ignasia i Nikolki :-) za kolejne okragłe miesiączki...leeeci czas ...
Agula kciuki wciąż na maksa zaciśnięte, wiem jak brak pracy stresuje, ehh niestety też to z D przechodziliśmy.
i więcej przespanych nocek życzę
Żabka Sto LAT! czyli my z jednego rocznika
dobrze że dałaś ujśc emocjom.. trzeba wylać z siebie żale, żeby móc nabrać nowych sił na kolejne "jutro"
Boli i wkurza to że nie jesteś jedyną osobą w domu..a wszystko spada na Ciebie, to nie fair! Nie da się z szanownym synem babci i jego panią zagonić do obowiązków? podzielić jakoś kiedy oni babcią się zajmuj a kiedy wy? Albo jak Kania pisze jakaś pomoc z zewnatrz? Bo wiem jak wiele trzeba pracy przy cukrzycy.. a do tego jeszcze niepełnosprawna córka babci..ona jeździ do jakieś fundacji, na warsztaty terapetyczne, czy w domu siedzi?
Pozdrawiam wszystkie mamuśki
My weekendowo imprezowaliśmy, mama miała urodziny
dziś córa obudziła się o 7:30 z kupsztalem po same pachy
przebrałam, odłozyłam i pospałyśmy jeszcze do 10ej..Jak super czytać o kolejnych krokach w rozwoju naszych dzieciaków
Agula kciuki wciąż na maksa zaciśnięte, wiem jak brak pracy stresuje, ehh niestety też to z D przechodziliśmy.
i więcej przespanych nocek życzę
Żabka Sto LAT! czyli my z jednego rocznika
dobrze że dałaś ujśc emocjom.. trzeba wylać z siebie żale, żeby móc nabrać nowych sił na kolejne "jutro"
Boli i wkurza to że nie jesteś jedyną osobą w domu..a wszystko spada na Ciebie, to nie fair! Nie da się z szanownym synem babci i jego panią zagonić do obowiązków? podzielić jakoś kiedy oni babcią się zajmuj a kiedy wy? Albo jak Kania pisze jakaś pomoc z zewnatrz? Bo wiem jak wiele trzeba pracy przy cukrzycy.. a do tego jeszcze niepełnosprawna córka babci..ona jeździ do jakieś fundacji, na warsztaty terapetyczne, czy w domu siedzi?
Pozdrawiam wszystkie mamuśki
a jak tam twoja mam truskaffko?