reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marzec 2013

Nie zazdroszczę Wam tych dolegliwości, chyba sie jednak ciesze, ze moge jeść co i kiedy chcę :) Nie mam tylko w ogóle energii. Wielka szafa do sprzątnięcia, wszystko wywaliłam na podłogę i się już zbieram pół godziny a w między czasie zjadłam pyzy z mięsem i ze śmietaną:D Już nawet piersi mnie przestały boleć... Najchętniej bym z łóżka się nie podnosiła tyle we mnie zapału do życia :p No ale już się biorę bo niedługo mężuś wróci i dopiero będzie jak nie będzie miał nawet gdzie usiąść :p

Jula gratuluję serduszka :):*
Corazon a jak u Ciebie? Napisz jak się czujesz...

reklama
Jula gratuluję udanej wizyty i usłyszenia serduszka maluszka :-)
Natalia88 z tym zapałem do mycia to zapraszam do mnie, spokojnego pisania mgr.
Madziarra nie przemęczaj się :-)
Corazon byłaś u tego dr? Czy dajesz sobie i fasolce czas?
Gdzie się podziała reszta Mam, na urlopach czy co?

Kania ja jestem... Z nudów siedzę i czytam, ale oczywiście Tymek mi tu paskudzi :-( Jakiś taki nie do życia dzisiaj, a ja sama w domu i wariuję :-( Byliśmy na basenie, bo taki upał, że się wytrzymać w mieszkaniu nie da... Zaraz robię Mu kolację i do spania, a ja trochę odpocznę...

Duphaston już sprzedany :-) Zabka się skusiła :-p

Hej! Wstałam właśnie po drzemce po pracy, kompletnie obdarta z energii jestem, upał nie pomaga. Do tego boli mnie głowa... :/

Zrobiłam znowu sok arbuzowy, z truskawkami. Pyyyyycha!! Jutro znowu kupuję arbuza :)))

Ja już po pierwszej wizycie. Na początku lekarz sie zaklinał, że na serduszko to jeszcze za wcześnie, i rzeczywiście w pierwszej chwili niczego w pęcherzyku nie byłó widać... Ale jak poszukał to znalazłą się mała pulsująca kuleczka i minimalnie ale udało się usłyszeć serduszko:):):) mówi, że dzień czy 2 wcześniej pewnie go jeszcze nie było... Z usg wychodzi, że to dopiero 5tc, 5d więc termin na 3.04 ale to się pewnie jeszcze zmieni więc mam ndzieję, że mogę tu u was zostać... Oczywiście znowu dostałam luteinę i już się boję, że po dodatkowej dawce hormonów zacznie się jazda z wymiotami:( oby nie...
Mru a jak tam u Ciebie?

ps. czy Wy też macie badania na HCV, HIV do zrobienia??? Kurcze w poprzedniej ciąży tego nie miałam...

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry