reklama

Marzec 2013

Hej ;)
Kurczę coś spać nie mogę ostatnio.. Na dodatek jak już zasnę to koszmary jakieś paskudne mnie męczą..porażka..:baffled:
Dzisiaj w założeniu mam obijanie się, jak to się skończy to się okażę ;)
Kania jestem pewna, że ciążowe huśtawki nastrojów też swoje robią w tym przypadku, może zostaw Oliwkę na parę godzin z mężem i idź na mały relaks choćby do kosmetyczki? :tak: Kiedy odpocznę, pewnie jak wrócę do siebie, bo mąż będzie mnie pilnował ;-) A tu w rodzinnym mieście to pójdę na cmentarz do córci, to spotkam się ze starymi znajomymi, to coś mamie pójdę załatwić, to do teściowej i tak co chwilę coś.

reklama
Bry:)
Drą mi się pod oknami od rana i nawet się wyspać nie mogę:|
Królowa - ja właśnie rozważałam doktorat zanim zaszłam w ciąże, ale teraz to sobie odpuszczę:)
Patrycja, Królowa - ja teraz idę na ściąganie kamienia i też nie wiem jak to przeżyję - każda wizyta u dentysty to dla mnie mega stres i też bez znieczulenia sobie nie wyobrażam, żeby mi ktoś przy zębach grzebał:|
Tere Fere - ja idę dzisiaj na genetyczne, ale nie nastawiam się na skoki i tańce, bo mój Bobasek zwykle popołudniu jest spokojny, spróbuję go jakoś rozbudzić cukierkiem przed wizytą, ale nie wiem czy będzie taki żwawy jak Twój brzdąc ;)
Szczebiotka - duża rodzina jest cudowna, mam 2 siostry i brata i wszyscy są sporo ode mnie starsi (syn mojej siostry jest ode mnie 4 lata młodszy;P), ale mimo wszystko mamy świetny kontakt i dobrze się dogadujemy. Chociaż z drugiej strony nie wiem czy szybciej przez nich nie dorosłam:|
Kania - aż tak źle w nocy? zaprowadź małą do babci/oddaj tacie i zrób sobie pare godzin wolnego. Ja sobie studiuję ekonomie - w celach zarobkowych, i nauki polityczne - z racji zainteresowań;)
Kiniusia - kładź się, masz leżeć i odpoczywać:) a nie latać jak wariat w ciąży:D

A co do znieczulenia - ja się boję, że bez znieczulenia nie dam sobie rady. Podobnie jak Królowa mam niski próg bólu. Jak mi zakładali cewnik i jakieś rurki do wpuszczenia kontrastu w jajniki, to myślałam, że umrę z bólu - płakałam jak bóbr. Nie dam sobie chyba rady bez znieczulenia:|

Ostatnia edycja:
Hej :)

Ale dziś senny dzień, mimo słońca za oknem nie mogłam się rano dobudzić i teraz trochę przysypiam nad biurkiem w pracy :-p W dodatku śniło mi się, że powiedziałam w końcu szefowi o ciąży, a on mnie uściskał, pogratulował i autentycznie się ucieszył. Jakoś nie liczę na to w rzeczywistości, ale przynajmniej sen był przyjemny.
Za to po południu zabieramy się z narzeczonym za porządkowanie mieszkania, skręcanie regałów, jakieś małe przemeblowanie. I jak wszystko dobrze pójdzie, to już niedługo będzie musiał znosić mnie non stop :-D

Tere fere, gratuluję udanego USG i podglądania gimnastyki :) Super sprawa, ja się już nie mogę doczekać, mam nadzieję, że też będę miała możliwość zobaczenia takich cudów. Mogę zapytać, gdzie byłaś na USG gen?

Natalia, trzymam kciuki za USG gen i za dentystę zresztą też. Ja na samo wspomnienie dźwięku wiertła mam dreszcze i każda wizyta jest dla mnie mega stresem.

Kiniusia, poobijaj się w końcu, należy Ci się! :tak:

Kociatka, co do znieczulenia to ja cały czas się nad nim zastanawiam.. choć mam mieszane odczucia, to i tak pewnie wszystko wyjdzie "w praniu". Tak, jak piszesz - nie da się wszystkiego przewidzieć..

Hej
Ja wlasnie jutro mam umowiona wizyte usg 3d/4d mam nadzieje ze u mojej dzidzi wszystko ok. Ja sie zdecydowałam na takie badanie na dobrym sprzecie ponieważ mój gin bedzie dopiero 20 września czyli ja bede w 16 tyg a to za poźno na takie badanie ponadto on nie ma dobrego sprzetu a ja sie martwie bardzo, jestem po poronieniu a ta ciaża jest zagrożona, mam krwiaka torbiel, brałam i biore leki. To badanie robie prywatnie. Musze wiedziec że moj Okruszek czy mój Okruszek ma sie ok. Dodam że wciąz mam brazowe plamienie( krwiak) .

Natalia- ale ja nie idę do dentysty :P a jak idę to bez znieczulenia :)
Kociatka, heledorka- ja już jeden poród mam za sobą sn :) miałam straszne bóle krzyżowe ale bez znieczulenia a parłam około pół godziny. Skurcze miałam bardzo słabe ale jakoś dałam radę bez znieczulenia :)

Ostatnia edycja:
Natalia, dla mnie np. wizyty u kosmetyczki to koszmar, wszystkie zabiegi mnie bolą.. Podczas mikrodermabrazji wyłam z bólu. Moja przyjaciółka była zaskoczona jak jej powiedziałam, dla niej to zabieg relaksujący.. :baffled:

Dzisiaj wzięłam sobie pracę do domu, w ciszy i spokoju napiszę co mam napisać a dzięki temu lepiej się wyspałam :)
Też mam głupie sny, nawet nie straszne, ale potwornie głupie. Dzisiaj np. śniło mi się, że miałam romans z ...rybą.. Czasem przybierała twarz mężczyzny (przystojnego) ale gdy pływaliśmy to wpatrywałam się z uwielbieniem w to rybie oko... :szok:
Takie skutki wyjazdów służbowych męża ;)

reklama
A mi się od jakiś 3-4 dni śni ten sam sen prawie ten sam..zawsze w tym śnie lekarz mi mówi, że jednak będę miała bliźniaki, a za chwilę dodaje, że jedno dziecko jest o wiele mniejsze i nie przeżyje, a właściwie już umiera...:( Dzisiaj się obudziłam z płaczem..masakra

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry