Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
inna sprawa, że z garniturami poszłam na łatwiznę i do pralni oddaje
Nasze co prawda spore było bo prawie 100gości ale poprawiny mieliśmy nietypowe bo z racji tego, że większość przyjezdnych to dla wszystkich śniadanie było w wieczorem był grill dla najbliżej rodziny i przyjaciół w sumie jakieś 15osób i było rewelacyjnie, my zrelaksowani w końcu mieliśmy czas by zjeść i się napić tak więc jak fajnie towarzystwo to te małe imprezki na pewno udane będą:-)
pospało sie po południu to teraz usnąć nie da rady. 

, ale później jakoś tak bardziej w kierunku dziewczynki. Mojemu mężowi też ostatnio sie same małe dziewczynki śniły , a mnie się śniło, że byliśmy po chrzcie z dzidzią u fotografa. Była śliczna , miała około roku i była dziewczynką, ale imienia w śnie nie słyszałam .
choć wolałabym już teraz wiedzieć tak na 100% bo mnie korci jakieś skarpeteczki albo ciuszek dla dzidzi kupić 
Cały czas mam przed oczami maluszka z kciukiem w buzi:-) Jutro wrzucę jeszcze jedno zdjęcie, które moja Małżowina kazała zrobić doktorowej właśnie z tym paluchem ,ale tak do końca nie zdążyła. Ale też całkiem wyraźne.