reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marzec 2013

Agula, Betina - dla mnie to też był szok. Myślałam, że teraz ludzie nie biorą już ślubów w urzędach, skoro jest możliwość ślubu konkordatowego. A tu taka niespodzianka... Najbliższe terminy do druga połowa listopada, ale ponieważ jest to chyba najmniej piękny miesiąc :-D, zdecydowaliśmy się na początek grudnia. W końcu jeden czy dwa tygodnie nie zrobią różnicy.

Betina, narobiłaś mi smaka tym rosołkiem, aż porządnie zgłodniałam :-D

Aniulkas, super że wszystko ok z maleństwem... a stan zapalny też już przechodziłam, teraz chyba szczególnie łatwo o takowe...

Jeszcze godzinka i zrywam się z pracy. Chyba zaczynam się stresować przed tym genetycznym... Ale jakoś jestem dobrej myśli mimo wszystko. Dam znać wieczorem ;-)

reklama
agula chodze na 'gimnastyke dla kobiet w ciazy' ;)
ale mam zamiar pojsc jeszcze na joge i pilates dedykowany osobom w ciazy. wybor jest duzy, az dni mi nie straczy zeby chodzic ;)
przed ciaza regularnie cwiczylam, chodzilam na wszelakie rodzaje fitnessow i moze dlatego tak mi tego brakwalo na poczatku ciazy.

Krolowa_Dramatu joge tez chce wyprobowac ale nigdy wczesniej jej nie cwiczylam, wiec nie wiem czy teraz jest dobry czas zeby zaczynac cos nowego

betina, myślę że ćwiczenia jogi w ciąży są ograniczone do tych, które nie powodują napięcia w brzuchu a głównie są to ćwiczenia rozciągające. Stania na głowie pewnie nie będzie ;) myślę, że nie ma problemu jeśli wcześniej się jogi nie ćwiczyło bo na pewno dla kobiet w ciąży są to bezpieczne ćwiczenia (a zakładam, że wiele kobiet w ciąży przed ciążą jogi nie ćwiczyło). Za tydzień będę wiedziała jakie są to dokładnie ćwiczenia.

Jestem po i Królowa miała 100 % rację . Jestem prze-szczęśliwa . Ale konkrety napisze w innym wątku.

Wszystkim dziękuję za kciukasy :-) Dla takich chwil warto żyć i sie troszkę pomęczyć :tak:

Jestem trochę przestraszona bo taki ''czekoladowy'' śluz zaczął mi lecieć ale jest bardzo gęsty jak ten co miałam zielony, zielony też nadal jest. Ale się przestraszyłam :( Wstyd mi się przyznać ale nie jestem ubezpieczona jeszcze :( Nie wiem co robić :( Nic mnie nie boli... Pomocy!! Wizytę mam zaplanowaną na wtorek. Może to przez nadżerkę...

Ostatnia edycja:
reklama
Patrycja ja miałam raz przed 2 dni taki gęsty brązowy jak na koniec okresu i wtedy nie wiedziałam jeszcze, że jestem w ciąży i nic się nie wydarzyło. może zadzwoń na izbę przyjęć do szpitala i tam Ci powiedzą czy to coś poważnego czy nie.

Do góry