reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Marzec 2013

reklama
Ehhh pomęczyło mnie do piątej :p Dziecko wstało i ryk o kaszkę.Od piątej do 9 pospałam i już po odsypianiu... Najgorsze, że słabo mi się zrobiło jak wstałam. Obudziłam męża a ten jak zobaczył że jestem blada jak ściana sam mi śniadanie zrobił :-D

Witam marcóweczki. Pogodą piękna więc trzeba sie wybrać połazic po lesie, zaplanowałam na dzis żeberka w kapuscie więc zaraz się za nie zabiorę co by potem miec więcej czasu na spacery . Co do teściów....temat rzeka fajnie że są ale najlepiej jak sie ich widuje 3 razy do roku :-D.Jestem zodiakalnym blizniakiem więc mi mozna mówić i mówić a ja i tak zrobię po swojemu i nie ma takiej siły zeby mnie do czegos przekonać jak ja tego nie chcę .Moja teściowa mieszka 4km od nas , od popczątku miałam z nia spokoj bo od razu pwiedziałam ze nie będe tolerować nadgorliwości i wtrącania się w to co robię i jak żyję , nie raz kłuciłam sie o to z mężem ale trudno podejscia nie zmienię , najważniejsze to nie dac sobie wejść na głowę .Pozdrawiam .

Hej ;)
U nas piękna sobota się zapowiada, słonecznie za oknem, więc pewnie, po sprzątanku i obiadku wybędziemy gdzieś na spacerek ;)
A na wieczór mają przyjść do M. koledzy, więc pewno będą siedzieć nie wiadomo do której popijać piwko i grać w jakieś głupkowate gry..fajny mi to relaks.. no ale ja nigdy nie zrozumiem facetów. :confused2:

Hey dziewczyny temat tesciow na tapecie, ja dodam tylko tyle, ze mieszkamy od nich 400 km i widzimy raz na miesiac, a po wizycie przez kilka dni z mezem sie do siebie nie odzywamy ;/ małż na dodatek jest jedynakiem, takze tylko czekac, az tesciowa na emeryturze z nami zamieszka i bedzie mi chciala dzieci wychowywac... troszke ma pecha, bo sobie nie dam :laugh2:

zabka, doti ja tez cos ostatnio nie mam spokojnego snu, wierce sie na lozku, stekam i czesto latam siku...

Aśińska uwaga na kleszcze, ja zlapalam koncem wrzesnia i strasznie mi to nerwow zjadlo!

ale pogoda dziadowska, chyba dzisiaj nie wychodze z domku. a szkoda! przed ciaza mialam straszne, codzienne bole plecow. teraz odkad spaceruje te ponad 5 km to jak reka odjal, a moze to zasluga ciazy :-)

U mnie też piękna pogoda za oknem i mam nadzieję że jest ciepło :)
Jestem zapisana na USG połówkowe 3/4 d na 5 listopada na 17:30 i USG będzie trwało 30 min, płyta plus opis dla lekarza i zapłacę za to 200 zł.
Jle u Was trwało takie USG albo ile będzie trwać?

Cześć Dziewczyny!

jestem mamą z marca 2012 i mam w super stanie śpiworko-kombinezon Reima dla dziewczynki, nam służył zaraz po urodzeniu, aż do 3m-ca, i jeszcze mam komplety super pajacyków z NEXTa, zainteresowane mamy proszę o kontakt, prześlę fotki,

Przepraszam, że tutaj Wam głowę zawracam,
I trzymam za Was kciuki mamy 'Marcówki'

Hej,
Aadka,podaj adres mailowy.Chetnie "rzucę okiem" na twoje rzeczy.Spodziewam się dziewczynki-to juz pewne,więc kto wie może skorzystam i może coś mnie zainteresuje...
Pozdro!

reklama
Do góry