cześć dziewczynki,pozdrawiam wszystkich z zimnego Górnego Śląska, swoją drogą przeziębienie trzyma przez taką brzydką pogodę. Mówiłyście o wodzie morskiej na katar, ja stosuję sól fizjologiczną, jakoś tak pomyślałam, że to nie zaszkodzi, a fajnie przeczyszcza- zmusza do smarkania..
A tak dzidziunia moja się rusza, myślimy z mężem nad imieniem

8-go mam połówkowe to potwierdzimy mam nadzieję tego ptaszka między nogami, ale już się przyzwyczaiłam do tej myśli. Na początku jakoś myślałam po cichu o córeczce, czytałam,żę parę dziewczyn też tak miało, ale teraz już myślę o takim małym kochanym przystojniaczku oczywiście.
W ogóle jak się czuje te ruchy to jest takie piękne....ech...

Kociatko kupiłam sobie ten soku żurawinowy, co mi radziłaś na drogi moczowe, ale kwasior, ale jak dosłodzę miodem i rozcieńczę to oki, mam nadzieję, że pomoże
Kiniusia ja dziś zrobiłam żupę pieczarkową, może Cię zainspiruję np. na jutro bo dziś to już po obiedzie
Kania przesyłam pozytywne fluory na poprawę nastroju!
Daga gratuluję córeczki, super
Madzia21 nie przejmuj się częstotliwością bywania na forum, masz czas i ochotę to pisz, nie to nie, nikt tu nikogo nie wyrzuci

Ty bierzesz cywilny prawda? Kreację już masz?
Banakowa najważniejsze, żebyś się nie poddawała z tym prawkiem, bo jakbyś sobie teraz zrobiła przerwę, to później się ciężko będzie zmobilizować, trzymam kciuki