Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mam nadzieje, ze moje plany nikt i nic nie pokrzyzuje, bo 
boje sie, ze z tego powodu mama dlugo u mnie nie zabawi. a maz wasnie zapowiedzial "nowy projekt z delegacjami" do konca wakacji 2014

;-) Tak zaraz po tych kotkach o obiadku pisała więc samo się nasunęłoMartuska widze ze humor Ci się trzyma od rana![]()

Kociatka ja miałam ambitny plan i trzymałam się zaleceń pediatry (zresztą położne i wszelkie możliwe ogranizacje też pieją na ten temat) w każdym razie moje dziecko do skończenia 6stego miesiąca życia znało tylko smak mojego mleka.
Jak sobie jednak przypomnę to wieczne zmęczenie, bo po 4miesiącu wcale nie było dużo lepiej i max co przesypiałam bez pobudki to 5godzin a i to bardzo sporadycznie a do tego przez ponad miesiąc mieliśmy poważne problemy z ulewaniem w związku z czym nie było mowy o karmieniu na leżąco, to wiem że jeśli to dziecie podobne będzie do Szczepcia to na pewno pójdą w ruch wspomagacze, bo zwyczajnie fizycznie nie dam rady

. Sama jeszcze nie dokończyłam swojego, a jest to czynność do której muszę sie mocno przymuszać. Podeślę Ci jednak moją kuzynkę, która przepada prasować, sama się zastanawiam czy jej nie wykorzystać
Jak na razie jest łaskawy dla mamy...
a ja to raczej kwietnioweczka :-) nie bede sie z Wami scigac ;-)
jakas takas zmeczona jestem i spiaca strasznie. bylam dzisiaj u dermatologa z moimi pobasenowymi plamamino i grzybek na pachwinach (dostalam roztwor jodu) i na plecach zlapalm lupierz pstry (leczenie po porodzie) :-( troszke sie zdolowalam, bo uwielbiam plywac i swego czasu robilam to codziennie
wszystko sie zmienilo, gdy spotkalam ponad 80-letniego dziadka z grzybica na nogach az po kolana
jak go z mezem zobaczylismy to spierniczalismy do domu, az sie za nami kurzylo
a w domu sie tak szorowalismy jak nigdy wczesniej
raz tez trafilam na dzieciaki ze szkoly, na drugi dzien mialam cale usta w opryszczkach
mialam ich 4, wygladalam jak Angelina Jolie ;-)
nie mam dzisiaj weny Wam odpisywac, ide spac! milej nocki marcoweczki![]()

to jak znajdziesz jakiś sposób na przenoszenie się podziel, bo ja muszę przenosic prawie trzy tygodnie![]()

Nie no uśmiałam się po pachy, dobre!
hmmm bardzo ciekawa ta nowa ustawaA mnie ciekawi co innego. Bo oni mówią , że 14 dni przed planowanym terminem porodu trzeba się zdecydować (jeśli chcemy mieć 80% przez rok a nie 100% pół roku i 60% drugie pół roku). No oki . Planowane mam na 21 marca , zgłaszam chęc na całoroczne powiedzmy miesiąc przed , a tak by nie zapomnieć później. I okazuje się , że poród mam 25 lutego .. i co?? należy się czy nie ? No bo planowane miałam na 21 marca więc bym się załapała , nie moja wina, że dziecię się pospieszyło

Też się nad tym zastanawiałam, oni musza jakos to przemysleć. Może termin porodu wypisany przez lekarza będzie sie liczył?