Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

mi już się nie chce - ale my to już ponad 11 lat po ślubie :-) ale układ jest z reguły taki, że ja gotuję a on zmywa i ogarnia kuchnię po tym deizzy-3 lata temu kupilismy właśnie takie mebelki córce do pokoiku,jak pokazałaś na zdjęciu.Tylko że u nas mamy kolor biało-zielony.Ściany zółte a na jednej scianie fototapeta kolorowa z motywami róznych bajek.A tak w ogóle to łóżeczko z tej serii jest mega wygodne.Ma długośc 2 metry,Córka juz od pół roku tam śpi i bardzo lubi swój pokoik:-)
ewelinka-niech sobie dzidzi faktycznie jeszcze w ciepłym brzusiu siedzi.Uważaj na siebie.
betina-widzę że z ciebie kulinarny pracuś.Lubisz słodkości świąteczne.Super.
Witam!! Jestem już wśród żywych![]()
W końcu zawitaliśmy do siebie po remoncie. U nas wszystko ok. Tymek już zdrowy i przybyły Mu 3 zęby - górne 4ki oraz lewa 3ka i czekamy na drugą 3kę, bo już spuchnięta. Nina dalej Niną i waży już 1073 g, a ja mierzę sama cukier w domu i wyniki idealne.A tak wygląda kolorystycznie nasz nowy pokój:
Turkus + łososiowy, jeszcze czekam na firanki i naklejki i będzie super
![]()
Aaa i jeszcze dzisiaj narożnik przyszedł, o taki:tylko bez tego fotela i tej dupeczki
Ale narożnik czeka aż Sz.przyjedzie z pracy u sąsiada w garażu, bo nie miał mi tego kto wnieść na górę...![]()