Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

.
.

nie miala nic upatrzonego ale udalo sie w miare szybko wybracanka to sie zaczyna widze czas zebowej wrozki, heh. a corka ma cos upatrzone czy jedzie zaszalec co jej w oko wpadnie??
zabka mnie kregoslup boli....![]()

lepiej byc przewrazliwionym niz udawac ze wszystko jest ok;-)Dziękuję dziewczyny za słowa otuchy,pewnie jestem przewrażliwiona,od razu mi lepiej wiedząc,że Wam też się tak czasami zdarza. Widocznie synuś zmienił sobie miejsce tak dla odmiany![]()
Ale jestem głodna niech ten mój już przyjeżdża...! ;/ Obiadek czeka...
!![]()
bo to tak jest: im wiecej czasu tym go mniejDziewczyny, stwierdziłam ostatnio, że odkąd jestem na L4 to mam o wiele mniej czasu na siedzenie przed kompem i na forum niż w pracy.
Od koleżanki nie mam jeszcze żadnych wieści, nie odpowiedziała dziś na smsa, ale czekam cierpliwie i mam nadzieję, że wszystko z nimi ok.
EDIT: Właśnie dostałam smsa od koleżanki, dziś miała cesarkę, którą z powodu tych odpływających wód przyspieszyli jakieś 3 tyg. Także na świecie jest już Aleksander, oboje czują się dobrze, ufff)

oj duzo zdrowka zyczeHejka
za nami ciężka nocMati biedak strasznie się rozkaszlał
umęczył się masakrycznie, praktycznie cała nocka minęła pod znakiem kaszlu, bólu gardła, głaskania, tulenia...także bezsennie
zaliczyliśmy lekarza, młody dostał lekarstwa, inhalacje i do kontroli w środę. Mnie też babeczka osłuchała i jest dobrzejeszcze mnie dusi trochę, ale już całkiem dobrze to wszystko wygląda
lece doczytać co u was, pozdrawiam i życzę wszystkim zdrówka
U mnie swietnie sie sprawdzil. PO podaniu go przed snem w nocy spokuj, wiem ze sa tez takie czopki ale niestety nie pamietam nazwytrzymym kciuki &&&&hej dziewczyny ja w dwupaku na szczescie jeszcze, ale lekko nie jest niestety. Widzie ze wy juz czekacie na rozwiazanie z niecierpliwoscia, a ja modle sie o kazdy dzien w brzuszku dla mojej corci.

kociatka my mamy materac z samej pianki (jakiś hypoalergiczny) i na stronie producenta było właśnie, żeby nie używać m.in. z piankowymi materacami. Czytałam opinie, że z piankowymi też działa ale z jednym zadziała a innym nie (te materace też są różne). Więc zdecydowaliśmy się na ten mobilnyZresztą mój mąż nie był przekonany do płytek pod materacem. Poza tym, pewnie pierwsze miesiące młoda będzie spała z nami, w koszyku albo jakiejś kołysce a w łóżeczku w ciągu dnia. Nianię kupiliśmy oddzielnie.
Herbata ciekawa jestem jak one są w stanie rękoma wymacać gdzie jest główka. Gdy ja dotykam brzucha, poza brzuchem nie czuję nic. Też nie naciskam jakoś mocno ale dziecka tam nie czuję. Po ruchach też się nie orientuję jak ona jest ułożona.
Ja mam usg w 32 tc więc ma jeszcze sporo czasu na odwrócenie. W sumie to logiczne to jest, co piszecie że przed porodem powinni sprawdzić jeszcze ułożenie no i wagę bo co jeśli dziecko waży 4500 g! To już wskazanie do cc, chyba że takie niespodzianki wychodzą w trakcie porodu. Ja wolałabym wiedzieć wcześniej

Tak to juz jest, nie bez powodu to drugi trymestr jest w miare ok, a trzeci najbardziej do duszy (moim zdaniem)