anka26_x_07
Mama Laury :)
Dziweczyny hormonki dzialaja u mnie na szczescie nie ma chwil placzu a raczej szczescia i euforii
Laura z utesknieniem czeka na Ethana, zreszta my tez
Za kazdym razem gdy idzie spac badz zegnamy sie w przedszkolu caluje brzuszek. W domuku tez przychodzi i pyta czy moze sie przytulic do brzuszka. Mysle ze bedzie dobrze chociaz wiem ze bede musiala duzooooo tlumaczyc, ale co tam damy rade. Nie my pierwsze i nie ostatnie;-)
Wloski umylam i biore sie za prasowanie a potem juz tylko delikatne kremowanie, tusz, ubieranie sie i wyjscie na balety.
Laura z utesknieniem czeka na Ethana, zreszta my tez
Za kazdym razem gdy idzie spac badz zegnamy sie w przedszkolu caluje brzuszek. W domuku tez przychodzi i pyta czy moze sie przytulic do brzuszka. Mysle ze bedzie dobrze chociaz wiem ze bede musiala duzooooo tlumaczyc, ale co tam damy rade. Nie my pierwsze i nie ostatnie;-)Wloski umylam i biore sie za prasowanie a potem juz tylko delikatne kremowanie, tusz, ubieranie sie i wyjscie na balety.

Ja mam na to jednak niezawodny sposob - przez cala ciaze lykam probiotyki dla kobiet. Udalo mi sie zrobic zapas belgijskiego probiotyku Progyn, ktory jest rewelacyjny. Od 16 roku zycia mialam problemy z infekcjami intymnymi, przez brak paleczek kwasu mlekowego. Ciagle cos mi wychodzilo na posiewach. Wzielam tyle antybiotykow, ze juz nie zlicze. Wzielam autoszczepionke. Nic nie pomoglo. Na poczatku ciazy z Olkiem wpadlam na ten probiotyk i potem bralam go caly czas. Nie mialam ani jednej infekcji przez cala ciaze. Nic. Idealna flora, I klasa czystosci. Po ciazy przestalam i od razu cos sie przyplatalo