Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Zeby było wesoło to mam być chrzestna jeszcze dziecka mojej przyjaciółki i to chyba wszystko jeszcze teraz przed moim rozwiązaniem. Nieźle nie???? Napewno mi zazdrościcie
Ja sobie nie. Wolę jednak odprawić te chrzciny w dwupaku niż być matka chrzestna mając sama maliznę nieochrzczoną i bujać się z nią po imprezach. Tyle tylko, że ciekawie będę wyglądała z brzuchem w kościele trzymając dzieciątko do chrztu
hejka.
betina porodowka jest po remoncie podobno sa fajne warunki tam.dziewczyny chwala polozne. na patologi jedna sale zaczeli remontowac.
dzis mi kolejny raz pobrali krew na crp ostatni wynik byl dobry wiec infekcji nie ma zadnej.
Betina i Martuska wy macie tu swoich lekarzy?co do dojazdu to tez mam kawalek z woli duch.
Za to w tej jest poprostu niżej, nawet mój syn widział różnicę jak porównywaliśmy zdjęcię z 8 miesiąca z nim, a teraz. "Mamuś no ale teraz to masz jakiś obwiśnięty"
Przynajmniej szczerze. Macica naciągnieta to i ciągnie w dół.

Ja dzis tylko pranie zrobie i obiadek musze przygotowac

juz nie wiem co moj gin na to wymysli..