Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Najdluzsza trase mielismy 80km w jedna strone i ani razu nie zaplakal, non stop spal
ale jemu nie trzeba auta teraz tez spi w kolysce. Jeszcze troche i mam nadzieje bede mogla dluzej z nim pogadac niz podczas przebierania pampersa i do polowy karmienia

anka - dwa razy dziennie przemywam i psikam octeniseptem - tak kazali w szpitalu i położna zatwierdziła tę metodę. Brzuchowi to trzeba chyba dać czas. Mój na razie nie wygląda najlepiej, ale nie ma jakoś dużo skóry, więc mam nadzieje, że nic nie będzie wisiało.
Deizzi - no właśnie się zastanawiam nad antykoncepcją, chyba na tabletki się zdecydujemy.
przybiegli lekarze że się skurcze zapisują, czy mnie boli...no trochę bolało-jak na okres+brzuch twardy, ale nie tak żebym się zwijała z bólu..
kobietka wezwała jeszcze dwoch lekarzy i debatują co ze mną zrobić... w końcu mówią że decyzja należy do mnie, ale że oni zalecają jednak cc.. no to mówię że nie upieram się ani przy sn, ani przy cc, grunt żeby mała bezpiecznie wyszła z brzucha. I że decyduję się na cc w tej sytuacji, dali mi skierowanie do szpitala na 25.03 to znaczy poniedziałek..i mamy rodzić
jakoś to do mnie nie dociera, że to już
jelitówka mnie dopadła...
Makunia Królowa Ewelinka Zuzkon Madziarra mam nadzieję że dzieciaki z zaskoczenia Was wezmą i akcja szybko się rozkręci i szybko szczęśliwie zakończy
Patula dobrze że udało ci się wbić na wizytę..ja bym szla w niedzielę, ale może akcja sie sama rozwinie do tego czasu
anna spokojnych kolejnych miesięcy
Mikowata i super, trzymam kciuki żebyście na święta byli wszyscy razem w domu
Aniulkas dzieciaczki niestety często mają problemy brzuszkowe, nam przy Matiku polecano espumisan
może ty też próbuj pić rumianek? zawsze coś z mleczkiem dostanie
Asinka uff cieszę się że u Ninki wszystko okidla starszego brata wielkie BRAWA!!!
Nimitii Trzymajcie się!!! teraz najważniejsze żebyście się wszyscy wspierali, przetrwacie gorsze chwile i będzie lepiej :* tulę
Ala tfu tfu żeby nie przechwalić ale córcia anioł))
Zuzkon ale miły prezent Ci na uczelni zrobili)
Makunia ale cię nosi na koniec hahaha dobrze dobrze i niech Ci zostanie ta energia po porodzie
Anka to za pępuszek![]()
Deizzi WoW no proszę już miesiąc za wamibuziak dla małego
Pytanie do mamusiek po porodzie..jakie macie mleczka w razie "w" jakby było potrzebne???