Bry...
Makunia super, że z Maluszkiem będziesz mogła na takie zajęcia chodzić :-) Ja już bym chciała ćwiczyć brzuchol ale wiem że nie mogę... A co do czekania, to wiem że najgorsze jest to wyczekiwanie po terminie ale na pewno wszystko będzie dobrze :-)
Trytytka mnie też biust za bardzo nie urósł, wypełnił się jedynie :-)
Natalia może spróbuj tym spirytusem, bo ta obręcz czerwona to nic dobrego.
Betina79 super, że się wysypiacie, ja tak średnio no ale byłam na to przygotowana za to wieczorem padam zaraz po Gabi, bo mąż Oliwię kładzie spać.
Herbata a jak Ty się czujesz? Jak starsza córcia? Daje odpocząć?
Agula super, że masz pomoc:-) A jak dzieciaczki zareagowały na Maleństwo?
Deizzi ja o antykoncepcji póki co nie myślałam bo jakieś figo-fago póki co nie wchodzi w grę ;-) A co do Nan to Oliwia też piła go w razie w i miała problemy z brzuchem, ale nie wymiotowała.
Anka u mnie brzuszek też jest widoczny i kg zostały ale liczę na Gabi ;-)
Truskaffka wow, to super że już wiesz kiedy spotkasz się ze swoim Maluszkiem. Współczuję tej jelitówki, wracaj do zdrowia a co do mleka to ja mam bebilon ha, dostałam je, nie kupowałam innego póki co. Chociaż jak wychodziłam ze szpitala to zapisali mi jakąś nowość, którą nie można nawet w aptece dostać, ale mąż zczaił w Rossmanie, koszt puszki 45 zł, za głowę się złapał.
ANiulkas zakup sobie herbatkę koperkową, albo koper włoski zioła i pij Ty też. Maluszkowi możesz podawać Plantex.
Zuzkon super prezent Ci zrobili :-) A co do wątku to będzie się po prostu inaczej nazywał - Dzieci urodzone w marcu 2013 :-)
Patula super, że udało się z tą wizytą.
Asinka to super, że z Niną wszystko dobrze a jak Maluszek koleżanki?
Mikowata trzymam kciuki by się w końcu ruszyło u Ciebie i reszty Mam, które tak czekają i czekają :-)
Krolowa Dramatu do kwietnia jeszcze trochę zostało :-)
Żabka kciuki zaciśnięte :-)
Maryńka dziki seks z mężem może przyśpieszy akcję ;-)
Oliwię po terminie sama sobie wywołałam kręcąc się na piłce :-)
Noelka trzymam kciuki, by ten masaż nie był aż tak traumatyczny.
Nocka standardowo z 3 pobudkami, teraz Gabi śpi sobie na brzuszku tak spokojnie :-)
Jednak trochę się martwię, że przy każdej kupce praktycznie jest płacz.
Często wypróżnia się przy ssaniu, czyli cyc dobry na wszystko ;-)
Po świętach czeka nas jeszcze usg nerek i mam nadzieję że wyjdzie pozytywnie.
Kontrola bioder dopiero pod koniec kwietnia.
W piątek kończymy miesiąc, ten czas tak zasuwa że szok...
Tak sobie myślę, żeby stworzyć nowe wątki - wizyt u lekarza a drugi dotyczący rozwoju naszych Maluszków, co Wy na to???