ja zawsze mialam bmi 17.6, niby niedowaga, ale nigdy nie wygladalam jak szkieletor, zawsze normalnie.
juz troche przytylam przed ciaza jak bralam clomid ok 2-3kg i teraz w ciazy przytylam ok 3kg.
Czyli bmi mam juz w normie.
dwarf ja bym sie nie martwila na twoim miejscu, mozliwe, ze teraz wiecej przytyjesz, a pozniej waga bedzie stala przez jakis czas.
Czytalam gdzies, ze dziewczyny z niska waga na poczatku ciazy tyja wiecej niz te z wyzsza waga. ale czy to prawda to nie wiem
juz troche przytylam przed ciaza jak bralam clomid ok 2-3kg i teraz w ciazy przytylam ok 3kg.
Czyli bmi mam juz w normie.
dwarf ja bym sie nie martwila na twoim miejscu, mozliwe, ze teraz wiecej przytyjesz, a pozniej waga bedzie stala przez jakis czas.
Czytalam gdzies, ze dziewczyny z niska waga na poczatku ciazy tyja wiecej niz te z wyzsza waga. ale czy to prawda to nie wiem
stwierdził, że nie ma sensu co 2dzień jeżdzić, może i ma rację bo ja jakiś 1kg dziennie zjadam. Szczepcio za to dostał bębenek z zawartością i dziś mam w domu jednoosobową orkiestre
U mnie wszystko w porządku. Ciąża przebiega spokojniej. Byłam w czwartek u lekarza, ale nie dostałam się. Znaczy gdybym siedziała z 7 godzin w kolejce, to pewnie bym się dostała
Muszę zmienić lekarza, bo to czekanie tam mnie wykończy... Spróbuję jeszcze raz we wtorek, jak nie to idę do innego. Trudno... Ostatni raz wizytę miałam miesiąc temu i mam nadzieję, że jest wszystko w porządku...