Królowa - to co Ty robisz z tego mango?? może przepis dasz

a co do 2 trymestru - to wyczytałam, że skończone 13 tygodni... bo to właściwie 3 miesiące od OM, którą miałam 26 maja

więc od soboty mam nadzieje zacznę 2 trymestr :-)
Szczebiotka - współczuję ząbków Szczepka... te trójki to najbardziej wredne są - Maja też płakała i gorączkowała... Adam jakoś lepiej to znosił.... trzymajcie się... ale moze jak gorączka nie przejdzie to go lekarzowi pokaż na wszelki wypadek??
co do naszego wyjazdu, to Mm był teraz w lipcu w Lutton - tam mieli spotkanie i bardzo dużo Polaków tam pracowało... drugie miejsce gdzie pewnie bedzie latał w przyszłym roku to Manchester, tam jest też siedziba tamtej firmy....
no to jak mogę pytac, to powiedz mi ile wydajesz na takie normalne tygodniowe zakupy dla Was - o ile takie robicie?? i ile płacicie za dom za wynajęcie?? bo chyba jakiś spory macie z tego co pisałaś??
i skąd u Was ta Walia? Twój M miała tam jakąś pracę nagraną?
madziaa - ja nadal mam mdłości, w obu poprzednich ciążach tez mnie długo męczyły... jak masz pecha to Cię dłużej trzyma po prostu.... mnie tak dzisiaj rano wyszarpało po sniadaniu, ze myślałam, że żołądek wypluję....
ale moja koleżanka w swoich obu ciązach wcale nie miała mdłości i dzieci zdrowe urodziła....
kiniusia - ja dzisiaj 2 razy wstawałam, a już dłuższy czas mialam tak, ze tylko raz po piątej....
a u Rodziców masz neta?? jak masz siedziec sama, to pewnie, ze jedź, ja tam uważam, że ciężarna powinna przede wszystkim psychicznie sie dobrze czuć

a Rodzice nie pracują już??
betina - ja tez mam faze na spanie

odwożę dzieciaki do przedszkola i kłade sie jeszcze do łóżka troche pospać
Noelka - no ciekawa jestem co tez ci angielscy lekarze wymyślą.... a na zwolnieniu pracodawca coś Ci płaci??
u nas rano lało, ale było dość ciepło... dałam dzieciakom pełne buty do przedszkola, a teraz słońce świecie i chyba ze 26 stopni jest.... oszaleć można z ta pogodą...
basieniak - ale ten świat maly

może spotkamy sie kiedyś na jakies ploteczki?? może jeszcze Królowa do nas dołączy