Halszka_00
Fanka BB :)
I tego pozostaje mi się trzymać.
Po wizycie póki co wiem,że pęcherzyk jest na swoim miejscu [emoji3] Porozmawiałam z doktorkiem i jakiś plan mały jest. Wizyta serduszkowa 10 lipca [emoji3]
Trzymam gorąco kciuki za powodzenie

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
I tego pozostaje mi się trzymać.
Po wizycie póki co wiem,że pęcherzyk jest na swoim miejscu [emoji3] Porozmawiałam z doktorkiem i jakiś plan mały jest. Wizyta serduszkowa 10 lipca [emoji3]

A kiedy mialas ostatnia @?;-) super ze wszystko ok!I tego pozostaje mi się trzymać.
Mnie jajniki czasem bolą, to chyba normalne ;-) ale dla spokoju mozesz o to zapytac.Ja nie mam nic, no może to spanie? Ale ja ogólnie śpioch jestem, normalnie wypijam morze kawy a teraz jedną słabiutką więc to pewnie od tego raczej. Martwią mnie za to kucia jajników, też tak macie? Macie jakieś pomysły na temat pytań do lekarki? Dziś idę - wcześnie bo biorę antybiotyk na bakterie w moczu, niby bezpieczny w ciązy, ale to też mnie martwi, i chciałabym wiedzieć jak @AngelMum że ciąża jest dobrze umiejscowiona. To moja pierwsze ciąża sama nie wiem jakie zadawać pytania![]()
Ja mam juz córkę 15nasto miesieczną ;-)a w ogóle wszystkie jesteście już mamami, czy są jakieś pierworódki?
No ja mialam @ 22.05 i tez mam dlugie cykle. Ten teraz 35 dni.@Halszka_00 dziękuję [emoji3]
@aga6 ostatią @ miałam 20 maja tylko,że ja mam cykle długie i owu była gdzieś około 19-20 dnia. Co do objawów o dziwo czasem mnie tylko zamdli i ogólnie czuję się ok.
@nata$zka88 dobrze umiejscowiona czyli w macicy, bo mogłaby np zagnieździć się w jajowodzie. Myślę,że Twoje kłucia to normalna sprawa jednak jeśli Cię martwi to pytaj lekarza o wazystko!!!!