nineczka
Fanka BB :)
Czyżby przybyla nam nowa mazurska mamusia? Witamy serdecznie :-)
No, dziewczyny, już po strachu... Badania krwi w normie ale siusiu
Od dziś przez tydzień Hanusia dostaje 2x dziennie zastrzyki i mnostwo tabletek i syropków. Nie mogę sluchać tego jej placzu przy kluciu
sama chętnie podstawilabym za nią pupkę ;-)
Co do babć to dużego problemu nie mam. Mieszkam z moimi rodzicami na razie (mam nadzieję, że jesienią nasz domek już stanie i przestaniemy się cisnąć z malutką w pokoiku na górce :-)) ale mama baaardzo się hamuje, choć musi to ją sporo kosztować
A najlepsze jest to ze moja teściowa mieszka w Bialymstoku, więc w zdrowej odleglości i może dzieki temu tak się lubimy 

No, dziewczyny, już po strachu... Badania krwi w normie ale siusiu
Od dziś przez tydzień Hanusia dostaje 2x dziennie zastrzyki i mnostwo tabletek i syropków. Nie mogę sluchać tego jej placzu przy kluciu
sama chętnie podstawilabym za nią pupkę ;-)Co do babć to dużego problemu nie mam. Mieszkam z moimi rodzicami na razie (mam nadzieję, że jesienią nasz domek już stanie i przestaniemy się cisnąć z malutką w pokoiku na górce :-)) ale mama baaardzo się hamuje, choć musi to ją sporo kosztować
A najlepsze jest to ze moja teściowa mieszka w Bialymstoku, więc w zdrowej odleglości i może dzieki temu tak się lubimy 

zreszta juz razem nie mieszkamy wiec problem sie skonczyła ale działo sie oj działo....

Już ze 2-3 tygodnie temu zwiększyl dawkę do 2 kropli ale ona nie reaguje. Mam ją klasc jak najczęściej na brzuszku (a wiszczy wtedy jak szalona!!!) i na prawym boku, bo z powodu miękkiej potylicy splaszczyla jej się trochę glowka z lewej strony. Tylko, że ja od początku tak robię a tu ani śladu poprawy

Mam nadzieję że wyszło... Tu miała 6 m-cy na wakacjach nad morzem.