reklama

Mazurskie mamy !!!

Maarta - tak jak obiecalam melduję, że na Pięknej Gorze warunki narciarskie do najgorszych nie należą, śniegu dużo i ciągle pada. Niestety nie mialam czasu tam jechac i zajrzeć czy już wyciągi dzialają, jutro rzucę okiem przez okno to może zobaczę zjeżdzające mróweczki :-D
Nawet nie wiedzialam, że mamy więcej niż jeden stok :szok:

Madzia - podobno od środy odwilż i deszcz więc dużej pociechy z tych sanek byś nie miala ;-)
Ale jak popatrze, co się w mieście dzieje... Zawiejka a po chodnikach prują tatusiowie z dzieciaczkami roześmianymi od ucha do ucha :-D Tylko rodzice doceniają taką pogodę :-D:-D:-D

reklama
juz mam juz mam sanki i dzis bylły nawet w ruchu az 2 godzinki szlałysmy na śniezku. majuni sie bardzo podobało.aaaaaaaa to z ta pododa to sie normalnie załamałam a juz myslałąm ze taka piekna zima sie utrzyma :wściekła/y: ale nic jakos bedzie :laugh2:

Dziewczyny wiecie jaka zima u mnie!!! :szok: Zawieja, zamieć, normalne oberwanie chmury śnieżnej (chyba hi hi :-D ).
Julka ma straszne katarzysko :-( temeratury już nie ma ale całą noc się budziła i ogólnie jest marudna... Jak tak dalej pójdzie to jutro chyba do ambulatorium a nie na saneczki pójdziemy :-( :-( :-(

Marta ale miałaś szczęscie z tym szkłem... dobrze że nic się nie stało U mnie też ostatnio ciągle ktoś coś stłucze i ja potem chodze z nosem przy ziemi sprawdzam :baffled:

A ja narciarzem niestety nie jestem :szok: chyba wole lato,morze i wylegiwanie na słoneczku albo pluskanie w wodzie :tak: :laugh2:

witam
grubelku z tym morzem to i ja chyba wolę ale narty tez fajna sparwa. u nas zima piekna . a mi dzis ojciec powiedziałze ma padac desszcz juz popłudniu.:wściekła/y: i juz nici beda po zimie . szkoda bo jest naprawde fajnie . wole sniegi zimno niz deszczowo i tez zimno;-) no ale lato niebawem....
na 14.00 ide do pracki ale mi sie nie chce straszliwie:(ale jakos minie ;-)

Rano myślalam, że za drzwi nie wyjdę nie mówiąć o jeździe na zastrzyk. Tyle śniegu, że :szok: i ciągle pada :szok::baffled::szok:

Szkoda, że Hanut jeszcze za maly na saneczki. Za rok sobie odbijemy :-D

Morze, slonce, piaseczek rozgrzany... Ja zdecydowanie jestem cieplolubna ;-)

maarta -wal śmialo na narty, lepszych warunków już w tym sezonie nie wróżę :tak:
Mimo, że śniegu po pas (no może po kolana :baffled:) to jeszcze naśnieżają sztucznie :confused: ale może się nie znam, może tak trzeba :-D żeby się po pachy zaryć :-D

nieneczka -uhahahahhaha rycie po śniegu to moja specjalnośc....:-) kompletnie jazda mi nie wychodzi ale strasznie lubie,,ziuuuuuuu ziuuuuuuu" jak mawia moja córcia jak ogląda skoki narciarskie:-D :-D :-D
nineczka - za rok sobie napewno odbijecie sanki pojda w ruch jak trzeba

ja juz w pracy i humor mi sopisuje ciekawe jak skonczy sie ten przeuroczy dzien pewnie nie raz mnie ktos wkur....:wściekła/y: :wściekła/y:

Madzia biedna Ty - w niedziele w pracy... :szok: :baffled:

A u nas z saneczek nici, śniegu co prawda dużo i sypie ale Julka ma ten katar... Jest juz lepiej ale może w następny weekend pójdziemy jak będzie śnieg :-D
A my byliśmy na zakupkach - kupiłam sobie kurteczkę i butki. Bo wiecie nie chwaląc się :zawstydzona/y: w lutym jedziemy z mężem i teściami do Rzymu i muszę mieć ciuszki "turystyczne" :-D

Madzia biedna Ty - w niedziele w pracy... :szok: :baffled:

A u nas z saneczek nici, śniegu co prawda dużo i sypie ale Julka ma ten katar... Jest juz lepiej ale może w następny weekend pójdziemy jak będzie śnieg :-D
A my byliśmy na zakupkach - kupiłam sobie kurteczkę i butki. Bo wiecie nie chwaląc się :zawstydzona/y: w lutym jedziemy z mężem i teściami do Rzymu i muszę mieć ciuszki "turystyczne" :-D
mnie tez , mnie tez :cool2: :cool2: :cool2: wole Rzym od sanek:sick:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry