reklama

Mazurskie mamy !!!

Ja też chcę do Rzymu!! :-):-)

Ale się Laski rozpisałyście, nie było mnie 2 dni a tu.... kilka stronek :-) do czytania:-)
W Olecku mnóstwo sniegu...
Nineczka wale na narty, mam nadzieje ,że jutro uda mi sie wybrać:-)
A ja jestem szcęsliwa- byłam u fryzjera, na zakupach, żyć nie umierać:-) Antoś długo mi się przygladał, mamusia troche sie zmieniła:-) za to dzisiaj babcia obiecała zabrać go na sanki, wiem ,że jeszcze nie kapuje o co chodzi ale lepiej powozić go na sankach niż w wózku:-) kupiłam szelki więc nie chyba bacia go nie zgubi:-)
Później tu wpadnę, na razie zabieram sie do pracy...

reklama
No no Grubelek, widzę, że zakupki się udały Superr!!!
Ja byłam na zakupach ale nic ciekawego nie kupiłam;-) mąż był zdziwiony, bo przyzwyczajony jest ze za duzo wydaję:-)

Ja wybieram sie do Gołdapi w środe, może dziewczyny skorzystamy z pogody i sie umowimy na spotkanko?? Mi bez różnicy, kiedy Wam bedzie pasowało?!!!

Mi bez różnicy, kiedy Wam bedzie pasowało?!!!

Mi tym bardziej bez różnicy ;-)

A tak serio to pasuje mi każdy dzień ale godzina niestety już nie :-(. Do 16tej jestem uziemiona bo wszyscy w pracy i nie mam z kim dzidzi mojej zostawić :dry:

Grubelek, super ciuszki a buty naprawdę extra. Na pewno będzie ci w nich wygodnie :-) Rany, jak ja ci zazdroszczę :-D:-D:-D

Nineczko butki bardzo wygodne :tak: Może tylko mi byc trochę za gorąco w Rzymie aletrudno ;-) . A tutaj jeszcze zimma może potrwać... :szok: Jak na razie u mnie na podwórku śnieg po kolana :baffled:

i bylismy dzisiaj na sankach wrociłam z pracy i poszlismy z dziadkami no i Antsiem- pierwszy raz!!! Bardzo mu sie spodobało! dobrze, że mam szelki to go przypielismy do oparcia:-D
Moje dziecko zaczęlo dzisiaj szczekac do pieska:-D :-D widocznie znalezli z Kamą wspolny język:-) :-)
Nineczka a jak Hania??
Grubelek a kiedy jedziecie do Rzymu? bo luty tuz tuz...

maarta - z Hanią już o wiele lepiej, jeszcze tylko 4 zastrzyki :-) Buziulka gladziudka, kupki śliczne wprost i je jak szalona :szok: Nadrabia zaleglości ;-) Dziś robiliśmy badanie moczu i jest zdecydowanie lepsze. Już nie ma w nim bialka ani czerwonych krwinek :happy2: We czwartek do lekarza na kontrol. Tylko ciekawi mnie jak to będzie jak odstawię jej te wszystkie prochy, czy ten dobry stan się utrzyma :confused:

Grubelek - moze ci będzie w nich za gorąco ale z klasą ;-):-D ;-)

maarta - melduję, że zarząd Pięknej Góry oszalal! Ciągle sypią sztucznym :szok: Jeszcze im malo :-D Niech z miasta pozwożą :-D Dziś ledwo do domu dojechalam. Jak sie zatrzymalam, żeby przepuścic samochód z naprzeciwka to nie dalam rady ruszyć, goly lód!!!

Nineczka nie przyznam się że mi gorąco :no: , albo będe marudziła że nie moge w tym chodzic i naciągne męza to może mi tam kupi... ;-)
Dobrze że Hani już lepiej :tak:

Maarta wyjeżdżamy w pn 12.02 do Elbląga po teściów i z Elbląga pociągiem do Wrocławia. 13.02 :baffled: o 9.00 mamy wylot (:szok: ) do Rzymu. A wracamy w sb 17.02 o 24.00 lądujemy.

reklama
Nineczka nie przyznam się że mi gorąco :no: , albo będe marudziła że nie moge w tym chodzic i naciągne męza to może mi tam kupi... ;-)

Racja!!! Popieram!! hehehe :-) ;-)

a w Olecku dużżo śniegu, kurcze na jutro zapowiadaja deszcz:-( mam nadzieje, że nie bedzie padać bo juz umówiłam sie na narty! dzisiaj Babcia nie moze zostać z Antosiem.

Ciekawe co się dzieje z Natala i Amelcia? Miały jechac na operacje w lutym.

Wczoraj Antek był pierwszy raz na sankach:-) podobało mu sie, siedział sobie jak prezes owiniety w kocyk ;-) Dzisija Babcia obiecała zrobić zdjęcia na spacerze!!

Z rana to tyle, później jeszcze zajrze!! Pozdrawiam!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry