Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
maarta- nie martw sie deszczem, śniegu nasypali tyle, że do lipca chyba nie zejdzie i ciagle naśnieżają![]()
Nawet nie wiecie jak bardzo.Nie rozumiem jak taki wielki biały potwór może unieśc się na taką wysokośc
. Już się zastanawiałam czy są jaieś tabletki uspokajające dla cięzarnych
, ale jak się lekarza zapytam to mnie w końcu nie puści bo powie że się stresuję. Żebym chociaż mogła małego drinusia... ;-) A tu nic.
Ja leciałam raz do Paryża. Lot "tam" zniosłam źle: bolała mnie głowa i "spałam" na ramieniu męża ;-) A powrót był lepszy... tylko ja "blondynka" postanowiłam usiąśćprzy wyjściu awaryjnym (żeby mieć bliżej) i przed odlotem przyszła stewardessa i poprosiła męża o pomoc w razie czego. Zaczęła mówić co może się stać i co on ma wtedy robić
Ja zbladłam
i postanowiłam więcej nie latać.
!!! Bardzo się cieszę :-)
Mam paniczny lęk wysokości (2 szczebel drabiny to dla mnie bariera nie do przebycia) ;-) Dzielna z ciebie dziewczyna, że o maarcie (11 h
) nie wspomnę. :-) Dobra ta historia z lotem do Paryża 

Grubelek - ja nigdy nie latalam i zarzekam się, że nigdy nie polecęMam paniczny lęk wysokości (2 szczebel drabiny to dla mnie bariera nie do przebycia) ;-) Dzielna z ciebie dziewczyna, że o maarcie (11 h
) nie wspomnę. :-) Dobra ta historia z lotem do Paryża
Ciekawe kto bardziej się cieszy, że nie idzie do żlobka - Julcia cz ty?![]()