reklama

Mazurskie mamy !!!

Marta - dzięki tobie wiem co się w regionie dzieje :-D W poniedziałek też obejrzę ;-)
Miłego imprezowania!
Kinga - a ty gdzie wybywasz? Fotki oczywiście mile widziane :cool2:
Kucia - ja dostawałam wychowawczy na konto. Zus płaci pracodawcy a on tobie, tak przynajmniej twierdzi mój mąż a to on załatwiał wszelkie formalności związane z moim macierzyńskim.
Biedne to twoje maleństwo :no: Jeśli masz jakiekolwiek wątpliwości skonsultuj się z innym pediatrą.

reklama
Zapomniałam napisać co tam u nas :cool2:
No niestety nie ciekawie. Brat mojej mamy leży na neurologicznym OIOMie. Miał udar mózgu i jak twierdzą lekarze to byłby cud żeby przeżył :no: Mama w związku z tym w Białymstoku a ja wykorzystuję już kolejny dzień urlopu.
Hania zdrowa i broi jak zwykle :dry: Wczoraj sama wcinała deserek z łyżeczki. Oj jak szybko te dzieciaczki przestają być słodkimi niemowlętami...

kucia macierzyńskie w twoim wypadku powinien wypłacać Ci pracodawca. Idz do ZUSu z papierami i sie dowiedz,albo zadzwon na informację.
zdróweczka duuużo życzę twojemu maleństwu! biedactwo...
marta udanej imprezy! napisz jutro jak było:-)
nineczko ja z mężem jutro ide na zabawę karnawałową którą zorganizował ZUS tam gdzie mój mąż pracuje:-) będzie orkiestra itd... na 13do fryzjera idę.. i potem odstawiamy synka do babci na całą nocke.

pozdrowionka!
do nastepnego razu! i milego weekendu zyczę;-)

Witam dziewczyny!!!!

W poniedziałek skontaktuje sie z moi pracodawcA i pojde do Zusu dwa miesiące w sumie od czasu porodu nie otrzymałam macieRzyńskiego coś jest nie tak.:szok::szok::szok:

Nineczko współczuje z powodu BRATA Twojej mamy. Mmam nadziej ze bedzie lepiej
Kinguś aleee Ty masz dobrze zazdroszcze koniecznie poróbcie foty i rzuc je na forum no i Miłej Zabawy!!!!!!!!!!!!!!!

Ciekawe jak Maarta się bawiła wczoraj????

Miłego dnia WWSZYSTKIM

Hej! Na balu było suuuper,wyskakałam sie na maksa:-)
dzis odpoczywamy, jutro do pracy..

pozdrawaiam!

z moim kochanym mężulkiem

z kochanym syneczkiem

Hej!! Kinga śliczne fotki:tak: super ze fajnie sie bawiiście:-) Ja po piatkowej imprezie tez zadowolona;-)
Coraz bardziej sie denerwuje, dzisiaj idziemy z Antosiem na badania a w piatek bedzie miał operacje wodniaczka... niby to nie takie straszne ale wszystkie takie małe dzieci sa operowane pod narkozą:-(
Kucia a jak Nelcia?
A dzisiaj Dzien Babci, wczoraj obskoczylismy nasze babcie a dzisiaj robie kolacje dla Bbac i Dziadków Antosia;-) pomysłu nie mam co zrobic... zreszta bede dumała przez cały dzien w pracy;-)

reklama
Czesc Mamusie!!!!
U mnie troszeczke lepiej mała sie uspokoiła ale lekarze podejrzewaja zespół napiecia a własciwie to ja im podsunełam ten pomysł bo wg nich Nelka jest taka spieta i wierzga nózkami ponieważ tak reaguje na szczepienie i to może trwac nawet tydzień. Cos mi sie wierzyc nie chce i ostatnio przeczytałam artykuł o zespole napięcia u noworodków i zasugerowałam lekarzowi że to może być to. Nie wiem mam iśc w piątek na kontrole:szok::szok::szok::szok:
Wnioski nasuwaja sie same czas szukać lepszego pediatre:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Wydaje mi sie że dzisiaj jest lepiej wczoraj chyba tez ale tak naprawde to chyba jescze nie do końca jest idealnie :baffled::baffled::baffled::baffled: Zobaczymy

Kingus wyglądałas bajecznie :tak::tak::tak::tak: super !!!!!
Synuś czysta mama tak podobny do Ciebie szkrabik mały!!!!!
Martuś trzymam kciuczki za Antośka :tak::tak::tak:
Na pewno dzielny z niego facet i da rade!!!! A swoją drogą
mozesz napisac cos wiecej na temat tego wodniaczka?

Dzisiaj Dzień Babci szkoda ze babcia Neluni taka daleko... wszystkim babciom WSZYSTKIEGO NAJJJJJJJ i wszystkim tradycyjnie MIŁEGO Dnia

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry