reklama

Mazurskie mamy !!!

hej laseczki -
a co Wy tak pędzicie galopem!!!!???-Kinga Was pogoniła :-D:-D:-D:rofl2: i już no proszę lecą jak szalone!!! :szok::szok::szok::-p:-p:-p:-p z tym pisaniem!!!!
Żartuję-Kinia nie mniej mi za złe :confused::no::happy:
moje chłopaki się kąpią a ja czekam z barem mlecznym aż mój mały klient zechce się rozgościć :rofl2::rofl2::rofl2:
wróciliśmy już do domku-odjeżdzałam od rodziców i dziwnym ściskiem w gardle-poszliśmy jeszcze na odchodne do babci do pokoju powiedzieć cześć...nie odpowiedziala nam.....:no::no: nawet nie wiem czy nas [poznała :confused::confused::frown::frown::frown:-ścisnęło mnie w gardle i poszliśmy-mam nadzieję tylko że jeszcze ją zobaczę......

reklama
a ja z rodzinką siedze... :)
mąż przysnął bo zmęczony po całym dniu. a my z Filipkiem razem... młody nie da mi teraz posiedziec przy kompie wiec zajrzę do was pozniej ;-)

kasia spoko nie mam za złe;-) jasne że pogoniłam a coo ktoś musi hehehe:-D

jestem i ja
moi chłopacy siedzą i oglądają program o samochodach a ja wykąpania mam czas dla siebie:-)

widzę że produkcja ruszyła do przodu :-)

kasia bądz dzielna i 3 mam kciukasy za kolejne spotkanie z babcią :-)

ja wiem że najlepszy moment na drugie dziecko w moim przypadku jest własnie teraz. Taka różnica wieku jest dobra, dobrze by było aby zaszła w ciąże wiosną lub latem. No zobaczymy..... :blink:

Ja myślę że gdybym ja miała drugie dziecko to też jakoś musiałabym mieć najlepiej(tak mi się wydaje) teraz bo ta różnica wieku byłaby dobra.
No ale musimy jeszcze czekać....

No i dotarłam w końcu do was ;-)
Powtórzę się ale jestem tego samego zdania co kinga dwa trzy latka to według mnie najlepsza róznica wieku miedzy rodzeństwem. Wiem to na swoim przykładzie i moich dzieciach. Zawsze wszystko razem robiłam z bratem zawsze dobry kontakt mielismy a moi synkowie świata poza sobą nie widzą od rana do wieczora zawsze razem. Jedyny mius to taki że Oli nie pomoze mi przy Madiku, ale na swój sposób się stara, pilnuje go żeby na schody nie wchodził, podaje jedzenie i picie itd :-)

reklama
każda z nas ma swój czas na pierwsze i drugie dziecko i nawet trzecie jak się chce... Trzeba być cierpliwym w staraniach, my z mężem juz od sierpnia zeszłego roku działamy... :sorry2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry