reklama

Mazurskie mamy !!!

aga truskawki są już po 3zł ale do czasu waszego przyjazdu na pewno beda jeszcze tansze bo jest wysyp truskawek!
atra fajnie że jestescie z grila zadowoleni:happy:

A dziś już pogoda się zepsuła no! pada deszcz:confused2:
Nie wiem co bedziemy robić z Fifim... trzeba bedzie pomyslec na zabawami w domciu:sorry:

Idę kawkę pić
Miłego dnia!

reklama
maarta100 zastanawiam sie od kilku dni gdzie my się spotkałyśmy i za chiny ludowe nie mogę sobie skojarzyć, a moze to były staraczki jakś końcem zeszłego roku? juz sama nie wiem...

HMMM nie mam pojęcia skąd ale na staraczkach nie byłam na forum....

I ja się objadam czeresniami i truskawkami:tak:
Atra fakt, czasami dzieciakom potrzebne jest totalne wymęczenie;-)ja czasami w szoku jestem ileż to energii ma w sobie taki mały szkrab.

HMMM czasami dzieciakom potrzebne jest totalne wymęczenie;-)ja czasami w szoku jestem ileż to energii ma w sobie taki mały szkrab.
ja również podziwiam dzieci za tą energię :-):-D
Filip od 8-9 na nogach az do wieczora 20. i potem pada ze zmęczenia po sekundach.
Tylko że u nas już od dłuższego czasu nie ma drzemek w dzień:no::blink:

hejka
Ja się tylko witam i uciekam zjeść śniadanie,muszę też ogarnąć troszkę dom i pewnie do pracy pójdę.
Pogoda u nas jest piękna i strasznie ciepło:)
Już nie mogę doczekać się do urlopu:)))
A w sobotę wybieram się na zakupy,muszę kupić kilka rzeczy dla siebie i prezent dla bratanicy :)

miłego dnia kochane:)

Dzień dobry mamuśki ;-)
Moi przystojniacy i ja już po śniadanku. Oliwierek ogląda baje "Ogrodnik Gordon" akurat ta na mini mini się napatoczyła a ogląda zwykle wszystko jak leci :-p a Amadeuszek sprząta salon tzn odkurza ;-) Mama ma chwilkę wolnego na to aby sobie kawke wypić i pobazgrolić troszkę na bb.
Kinga fakt dzieciaczki nie wiadomo skąd czerpią te energie a już najwiecej mają w trakcie zabawy jak już coś wymyślą ja 24latka padam o oni z wielkim uchachaniem marudzą że mama ciapa i chą jeszcze...:sorry:
U nas tez pogoda paskudna już nawet nie chodzi o ten deszcz ale jest straszny wiatr i podejrzanie zimno. Jeszcze wczoraj maluchy biegałt w samych majteczkach a dzis taka nagła zmiana i to jaka nieprzyjemna...
Maarta skoro nie staraczki a miesza mi sie już bo tam byłam zaledwie miesiąc i zawiesiłam póki co zwiększenie rodziny ;-) to może i na forum 3 latków bo widze że nasze pociechy sa prawie w identycznym wieku róznica 2 miesięcy :-) w każdym razie pamietam Twojego Antosia z jakiegoś zdjęcia w hustce na głowie zawiązywanej z tyłu z takim mega magicznym uśmiechem jestem na 100% pewna ze ta fotka to on :-D

I ja mam chwilkę dla siebie;-) Soedze z Antosiem w domkiu bo jakies dziwnej wysypki dostał, byliśmy u lekarza i okazało się, że to infekcja, a wystraszyłam się, że to mogło być poczatek ospy, a co gorsza szkarlatyny. Szkarlatyna teraz znowu w przedszkolach się pojawiła:-(

Syneczki hehe ależ Kobeito masz pamięć:szok::happy: faktycznie przy suwaczku było takie zdjęcie Antosia:-) hehehe
No i najprędzej kojarzysz mnie z 3-latków;-) A Dzieciaczki w podobnym wieku;-)

Kinga Antoś śpi w dzień, ciagle biega, skacze, a zawsze śpi po 2 godz w dzień:tak: Oczywiście w nocy równiez dobrze sypia:-) Pod tym względem nigdy mi Synek w kość nie dał, uwielbiał spać, ciekawa jestem jakie teraz będzie Maleństwo;-) Mam nadzieję, że akurat tą dobrą cechę odziedziczy hehehe

aga u nas widze na przemian z pogodą u was ładnie a u nas teraz deszcze. Zebyscie mieli tylko pogodę w lipcu na urlop.
Ja tez już sie nie moge doczekać. Odliczam czas do końca czerwca a potem jeszcze tylko pare dni:-) i zaczynamy...
marta100 to fajnie że Ci synek tak w dzień lubi spać:tak: mój to mimo że ma w sobie tyle energii ciągle cos robi i jest naprawdę zmeczony to nie zaśnie już w dzień. A szkoda.. bo bym miała chwile dla siebie. No ale może drugie dziecko bedzie bardziej wyrozumiałe:-p;-)
syneczki moj Filip z minimini przestawił się już na cartonnetwork:confused2: a tam takie bajki że brak słów:sorry::-)

aga u nas widze na przemian z pogodą u was ładnie a u nas teraz deszcze. Zebyscie mieli tylko pogodę w lipcu na urlop.
Ja tez już sie nie moge doczekać. Odliczam czas do końca czerwca a potem jeszcze tylko pare dni:-) i zaczynamy...
dokładnie nie mogę się doczekać:)
myślę że pogoda będzie słoneczna,3mam kciukasy za ciepłe słońce na nasz urlopik:)
Fajnie że i wy Kinga się gdzieś wybieracie,odpoczniecie sobie i zwiedzicie:)

Kinguś mój Olik to mega wrażliwiec jak tylko widzi choć drobną przemoc a co na kartonie jest normalką czy to strzelanie z jakiegos wypasionego lasera czy podduszanie:eek: od razu zakrywa rączkami oczka i każe przełączyć a mini mini jest w 100% przeznaczone dla niego :tak:;-)
Maarta100 wiem wiem pamięć to ja mam fenomenalną kierunek studiów mi ją wyćwiczył :-p do twarzy i nazwisk mam wręcz niewyobrażalną, ale to z kolei dzięki pracy tyle osób mi się przewija pzrez kancelarie że nie sposób sobie tego nie wyćwiczyc :cool2:
Kobietki co robicie dziś na obiad? ja nie mam zupełnie pomysłu ta dzisiejsza pogoda mnie źle nastraja i jak patrze na te stosy rzeczy do prasowania to mnie normalnie trzęsie.

reklama
Ja byłam z Filipem na dworze, szalał po kałużach w kaloszach:laugh2: chociaż jakaś rozrywka dla dziecka! Teraz pijemy ciepłą herbatkę:happy:

Ja też nie mam jeszcze pomysłu na obiad...:no:
pewnie pierogi wyciągnę z zamrażarki w ostateczności

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry