reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mazurskie mamy !!!

marta100 jejj....:-( leż odpoczywaj i nie nadwyrężaj się. To już nie przelewki. Ja mam nadzieje że to nic poważnego i że po badaniach bedzie dobrze. 3mam mocno kciuki za was! Odezwij sie jak bedziesz mogła po szpitalu. Pozdrawiam ciepło :*

reklama
Kinga wierz mi, ja naprawdę sie oszczędzam, staram się, wiem, ze muszę.
Dzisiaj też ze swoja sezfowa rozmawiałam, powiedziałam szczerze ze małoprawdopodobne zebym wróciła w ciązy do pracy, dopiero po macierzynskim bo jak narazie to nie moge pracować. Spoko to przyjeli, przynajmniej wiedzą na czym stoją, no a mi kamien z serca spadl bo sprawa jest jasna.
Teraz leżę soboie z Antosiem, małzonek na piwku, aniech chłopina ma, od grudnia juz na pewno nie będzie chodził;-)

Witam się wieczornie :blink:
Moje skarby śpią jakże by inaczej o tej godzinie :happy2: a ja jak zwykle męczę kwitki. Z racji iż dziś piątek a weekend nie zamierzam poświęcać na żadne papierkowania dziś będzie trzeba przysiąść. :dry::sorry2:
Wszystkim wielkie dobranoc

U nas pracowicie z kolei. Wróciliśmy z zakupów w końcu zapieliśmy wszystko na ostatni guzik z zakupami do mieszkania. Dziś mężulek jeszcze troszkę pomaluje kolorkami i jak tylko wyschnie można wszystko rozkładać:-)
No i tyle. Idziemy na ogród odpocząć bo dziś tak fajnie ;-)

heja jak wam łikiendzik mija dziewczyny?
U nas całkiem przyjemnie jest... do południa bylismy na lodach i zakupach:)
Potem razem robilismy obiad:)
Teraz sobie odpoczywamy
Pogoda u nas sliczna dzis.

pozdrawiam!

Witam:)
U nas OK:)
Weekend spędzamy rodzinnie,byliśmy w parku na spacerze potem obiad na mieście teraz siedzimy i oglądamy TV:)
Jutro pewnie do pracy no a we wtorek mam dostać moją ukochaną paczuszkę z tel.bo zamówiłam z innego sklepu internetowego także czekam z niecierpliwością:)
Kinga fajnie że miło spędziliście ten wolny czas;)
A co u reszty dziewczyn?

reklama
Do góry