reklama

Mazurskie mamy !!!

Hej dziewczyny!
Wpadam życzyć wam miłego dnia
My dopiero co do domu wróciliśmy z miasta, cieplutko u nas i ślicznie:)
Teraz biore się za prace domowe i potem popołudniu jeszcze na spacerek idziemy.

Pozdrawiam serdecznie!:-)

reklama
Ale tu pustki....

Dziewczyny piszcie coś no cokolwiek chociaż co u was nowego?
My wczoraj byliśmy na fama rock a dziś mamy impreze domową wiec weekend imprezowy jak widać:)
Ogólnie u nas okej. Dziś tapete zamawiamy w końcu! potem wam pokarzę jaką;-)

Miłego dnia!

Witam i ja:tak: Zagladam na bb w wolnym czasie bo ciągle mam pakowanie, sprzątanie i ta przeprowadzkę, a z racji mojego stanu to troche potrwa;-)
kamila szukaj, przegladaj, czytaj opinie, jeszcze masę czasu masz i warto teraz sie zorientować:tak: Jakby co pytaj smiało- ja obcykana w tych tematach dziecięcych już jestem:tak:

Kamila jasne jasne pytaj nas śmiało jak coś. My już nieco doświadczone jesteśmy :tak:;-)

A ja dziś leczo zrobiłam z mężem
mniami wyszło.... :happy2:

hejka
Ja dziś zakupy zaliczyłam.Kupiłam sobie śliczny zestaw obiadowy (kształ kwadratowy a kolor czerwony) i super miskę do sałatek heh :)Oprócz zakupów mamy stos prania bo wszystko piorę i przygotowuję do przeprowadzki,zdjęłam dziś firany i tak jakoś pusto ale na nowym mieszkanku będą wyglądały super.
No i za chwilę biorę się za obiadek a dziś mam rybę z frytkami mnimmm mniamm :)
Jutro idziemy do znajomych na parapetówkę bo wczoraj się przeprowadzili no więc i ja będę musiała pomyśleć o imprezie :)

A co u was kobietki?
Kinga pokazuj tapetę,pewnie jest świetna?

Buziaki

My dopiero co z impry wróciliśmy:-) czadowo było. mężuś oczywiście już śpi.
Filip popołudnie i wieczór spedził z babcią:) ogólnie z opowieści wiem że było wszystko okej. co mnie cieszy.
Ja sobie mało wypiłam dzię ale za tydzień nadrobię;))

Aga super ze masz za sobą tak udane zakupy! :) na pewno cię uszczęśliwiły (my kobiety tak mamy) ;-)
Oczywiście super udanej parapetówy życzę! :blink:

a oto jak beedzie wyglądał pokoik naszego synka:

tapeta w paseczki kolorowa, myślę że pasuje dla chłopca jak i dla dziewczynki (bo możliwe że Filuś będzie miał siostrę przecie;-):-p) do tego będzie jedna ściana na niebiesko tak jak na zdjęciu i druga sciana na żółto aby pokój nie był zbyt zimny.
Jak już będzie wszystko zrobione pokarzę wam foty, ale to dopiero jakoś we wrześniu :happy2:

reklama
hejka
Kinga Pomysł na pokoik dla Filipka i przyszłej dzidzi-superrr,bardzo oryginalny :)
...no a co do dzidzi to...my podjęliśmy decyzje że od nowego roku odstawiam tabletki i w okolicach maja,czerwca zaczynamy działać tak aby dzidzia urodziła się na luty,marzec 2011,Alan wtedy skończy 4 latka i pójdzie do szkoły a ja będę mogła na spokojnie zająć się drugą dzidzią w domu,mąż oczywiście będzie pracował a z dwójka dzieci w Anglii warto żyć:tak: :-D (jednak musieliśmy to troszkę zaplanować patrząc lekko w przyszłość)

No a tak to dziś wybieram się ponownie na zakupy babskie oczywiście.Ruszam po kurtkę na jesień i buty a jutro jedziemy na rodzinną wycieczkę zwiedzić piękny ogród z egzotycznymi ptakami:)

A co u reszty?
Pozdrawiam i życzę miłego dnia!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry