reklama

Mazurskie mamy !!!

Aga fajne plany macie:)
My chcemy aby dzidzia urodziła się w lipcu lub w sierpniu2010 (nie będę w końcu sama obchodziła urodzin) :)) Filip od września idzie do przedszkola wiec będę miała swobodę i czas aby zająć się maleństwem :tak:
Rodzice jeszcze nie znają naszych planów. będą mieli niespodziankę jak już zajde w ciąże :-)

My dopiero co sie pozbieralismy po wczorajszej imprezie.
Zbieramy się teraz powoli na spacerek w trójkę:)

reklama
Właśnie wróciłam z miasta i jestem załamana,nic nie kupiłam bo nic mi się nie spodobało,ciężko mi dopasować kolor,krój ufffff:wściekła/y:
Butów też nie znalazłam odpowiednich dla siebie :wściekła/y:

No nic idę zrobić obiadek i skoczę jeszcze do nas na targ może jakąś bluzkę na dziś sobie kupie:)

Kinga to fajnie że macie taki plan.Filipek będzie miał mnóstwo zabawy,kolegów,koleżanek w przedszkolu także na pewno będzie zadowolony:)

Jak widać życie bywa różne i każdy ma swój plan tak 3 mać:)

buziaki

A my byliśmy dziś na obiedzie w restauracji, potem spacerek i miło zleciał czas:)
Teraz popijam sobie zieloną herbatę i oczyszczam się :)

Aga spokojnie zakupy nie uciekną;-)

a co u reszty słychać? marta100, syneczki2, kamila :confused:

hehe a Wy znowu nie macie nic do powiedzenia na forum jak widzę... :sorry:

dobra więc ja coś znowu napiszę a co.... hehh
No więc dziś cały dzień poza domem. Ciesze się że to już końcówka bo mam dosyć.
Ogólnie jestem przed @ i nie czuje się najlepiej cosik...:-(

Jutro tapeta już bedzie do nas dostarczona wiec pozostanie zakup farb i szablon ozdobny.
to tyle u nas....
pozdrowionka!

hejka
U mnie też jest ok:)Byliśmy dziś na małej wycieczce obejrzeć egzotyczne papużki:)Było super a poza tym mieliśmy prania ciąg dalszy bo za tydzień przeprowadzka.
Dziś wybrałam już nowy stojak na kosmetyki i dywaniki do łazienki,lampę nocną do pokoju dziennego i bramkę którą będziemy musieli zainstalować po przeprowadzce z myślą o Alanku:)
...a teraz mykam pod prysznic:)

...dlaczego reszta dziewczyn milczy?co u was?jak mija wieczorek?
pozdrawiam

Aga fajnie że wycieczka udana:) I widzę zakupy udane za Tobą :tak::-)

A ja już ranny ptaszek... pije herbatkę i sprawdzam pociągi bo robimy sobie dziś z Filipkiem małą wycieczkę:happy:
Popołudniu wybieramy się w trójkę na zakupy ciuchowe dla synka.
Puki co to wszystko... ;-)

Piszcie dziewczęta! co u reszty!? :confused:

hej! Witam z rana.
Wczoraj w koncu Antos w przedszkolu był:-) No ae dzisiaj juz nie idzie bo skarży się, że ucho go boli, zresztą kaszel ma więc pójde do lekarza.
A w przedszkolu super mu było, fajnie bo wszystkie dzieci ,które wczesniej z ni chodziły do młodszej grupy zostały, doszły tylko nowe i co najważniejsze są te same panie:tak:
A ja mam juz dość pakowania, najgorsze że męża nie ma, wszytskim musze sama się zajmować, wczoraj byłam tak wypompowana i bardzo źle się czułam. No ale nic nie poradzę- mus to mus.

reklama
a my już po wycieczce, Filip miał frajdę jadąc pociągiem:)
Niedawno kurier dostarczył nam tapetę więc teraz jeszcze po farbę musimy się wybrać i ustalić termin malowania.. :)

pogoda u nas piękna, rano bylo chłodno jak szliśmy ale teraz jest upał

syneczki tulę mocno, 3maj się kochana... odezwij sie jak bedziesz miała wene

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry