reklama

Mazurskie mamy !!!

reklama
Kamila uważam że na początek nie ma co za dużo kupować.Dziecko szybko ze wszystkiego wyrośnie.
Ja na początku też miałam dużo ubranek,trochę kupiłam a trochę dostałam od koleżanek i powiem szczerze że w większej połowie synek nie chodził,tylko szafę mi zawalało więc pewnego dnia spakowałam wszystko i oddałam innym koleżankom.Nawet nasz pierwszy wózek głęboki sprzedałam,nie zostawiłam nic dla drugiego dziecka bo jestem zdania że jak będę z drugim dzieckiem w ciąży to kupię sobie wszystko nowe i na pewno w odpowiedniej ilości tym bardziej że tu u nas w Anglii takie ciuszki i pierdołki dla maleństw są bajecznie tanie:)

A jak zareagowali Twoi rodzice jak im powiedziałaś że jesteś w ciąży?Wiem pewnie nie powinnam o to pytać więc jak nie chcesz to nie odpowiadaj:)

witam

w końcu mam wolny czas. synek zasnął nam po 20:)
Jeżeli chodzi o wózek dla dziecka to my pewnie znowu kupimy coś na allegro jak to było wcześniej:blink: to samo łóżeczko.
Kamila to super że rodzinka tak dobrze przyjeła fakt że bedziesz mamusią:tak: tylko sie cieszyć.

Miłego wieczorku

Martuś tak mi przykro...mogę sobie jedynie wyobrazić przez co przeszłaś, ale życie Ci wynagrodziło masz ślicznego i zdrowego Antosia teraz kolejny chłopczyk z pewnoscią równie śliczny i całkowicie zdrowy :tak:

Kamilko ciesze się że rodzinka tak to przyjeła. U nas było troszkę inaczej. Znalismy sie 5 lat gdy zaszłam w ciąże byliśmy miesiąc po ślubie ale co tam tak bardzo pragnełam tego dziecka:-D tak ze od razu wzieliśmy sie do roboty i ku mojemu zdziwieniu od razu zaskoczyłam :-D cóz moi rodzice przyjeli to nad zwyczaj radośnie a zaznacze że miałam wtedy 20 lat a teście? teściowa rozłożyła ręce bo przecież ja dopiero co pierszy rok studiów skończyłam ledwo co się pobralismy i nam sie dziecka zachciało ale na swój sposób sie cieszyła, teść sie nie wypowiadał. Oliwierek teraz jest oczkiem w głowie wszystkich dziadków :-D:-D:-D Gdy tylko sie urodził zapowiedzieliśmy z góry że za dwa lata przyjdzie kolejny bobas żeby ludnosć mogła sie już obyc z myslą :rofl2: no i mamy Amadeuszka. Teraz już każdy jest poinformowany że za 4 latka będzie kolejne :-D

Kinguś buziaczki dla Filipka :-)

Aguś no to fajnie macie te nasze dziecięce tak zarabiają czy to na rzeczach czy na innych bajerach aż głowa boli... ale i tak tego mamy full u mnie to sie nazywa _mania kupowania-:-p

reklama
marta100 opowiedz jak sie dowiedziałaś że jesteś w ciąży, jakie mi,ałaś objawy czy może wogóle ich nie miałaś:)) ciekawa jestem.. :blink: Ciekawa też jestem jak sie czułaś od owulacji jeżeli pamiętasz... :-p bo podobno juz od tego czasu zachodzą jakieś zmiany z tym ze każda kobieta inaczej..

Kinga ja dokładnie wiedziłam kiedy w ciążę zaszłam:-D później jak wariatka co kilka dni test robiłam, żeby potwierdzić:-D
A objawy hmmm nic takiego nie było oprócz wzmożonego apetytu.
Piersi zaczęły mi sie powiększac dopiero w 5 m-cu, gdzie np z Antosiem od razu, generalnie oprócz tych moich przejść z krwawieniami to wszytsko było ok. Mdłości sporadycznie.

Kamila hehe widzę spory entuzjazm, też się cieszę:tak:
Ja wózka jeszcze nie mam, ubranek tez kilka sztuk, czekam z tym wszystkim, teraz nie problem pokupować, nie chcę znowu tego samego przechodzić.
A po Antku nic nie mam, wszytsko pooddawałam lub sprzedałam, bo szczerze mówiąc nie planowałam juz dzieci:-D no ale jak widac odmieniło mi sie:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry