reklama

Mazurskie mamy !!!

Hej:)
Wpadlam na chwile, znow z telefonu musze pisac.
U nas wszystko, no prawie wszystko w porzadku, ale dzis nie mam sily pisac...

Bietka wlasnie o to mi chodzi, plastry super regulują napiecie. Nam zawsze nasza terapeutka z nidzicy dotad kleila ale wiem ze w poradni rehabilitacyjnej w lubawie robia prywatnie, 10zl jedno klejenie kosztowalo jak dobrze pamietam, a nie wiem czy na fundusz tam to robia. W ilawie o tapingu nie slyszalam. W razie czego ja mam swoj plaster, jakbys potrzebowala troche to daj znac.

Uciekam spac do Oli, nie wiem jak jutro bede z czasem to juz dzis kazdej zycze udanego Dnia Matki:)

reklama
hejka dziewczyny a co tam u was?
U nas ok Bartuś dziś nabił sobie mega guza takiego to on jeszcze nie mial!
mnie coś choróbsko bierze:-(
Marta jak remont no i jak dzieciaczki?zdrowe?
necia jak tam chłopcy?zdrowi?
marta jak Oleńka?
bietka jak tam Marylka?też łobuzuje jak mój Bartek?czy spokojniejsza jest?
Kasia jak Alex?zdrowy?
Ciężaróweczki jak tam wasze brzusie?jedna z was chyba już się rozpakowała przepraszam ale nie pamiętam która:-p
sorki jak kogoś pominęłam
pozdrawiam

Witajcie:) Aguśka mam nadzieję że guz już Bartusiowi znika! U mnie też ciągle coś . Ostatnio Adaś upadając uderzył się o krzesło i myślałam że sobie ząbka wybił bo tak mu mocno krew poszła a okazało się że sobie rozciął nad górnym dziąsłem to wiązadełko (nie wiem czy tak się to nazywa)
Co do zdrowia to Paweł ma jeszcze katar a Adaś jest marudny bo go chyba kolejne ząbki męczą .
Pozdrawiam wszystkie mamusie !!!
A Nasze ciężaróweczki Aniaa Teśka jak się macie? Czyżby Aniaa już urodziła swoje Szczęście?
Marta03 , Marta28, Bietka, Kasia, Agnieszka,Black Opal co u Was ?

Ostatnia edycja:
aguska Marylka ostatnio ma spokojne dni aż się sama dziwię:D jest grzeczniusia ogólnie. zdarzają się napady złości czy histerii ale chwilowe...i rzadko.
ale mam wrażenie że jakiś katarek ją łapie..;/
ale musze się pochwalić , że moje dziecko bardzo bardzo powtarza wszystko co mówimy i naprawdę wyraźnie:)
i sama gada jak najęta:) ostatnio non stop słyszę: jeleń:D
babcia, dziadzia, dzieci, dziecko, ciastko, to wszystko jest na porządku dziennym:)

Bietka to wielkie gratki dla Marylki naprawde dużo mówi:-);-)
Bo mój Bartuś nadal nie jest za bardzo wylewny ale ponoć to dziewczynki szybciej mówia więc sie nie przejmuje:-p
mój to jak mały diabeł wcielony chwilami to aż nerwa dostaje na niego wszędzie wejdzie wszytko zdejmie ale ogólnie jest kochany:-D
Guz zmienia już barwy więc jest ok;-)
zdroweczka dla was i waszych maluchów kochane

Aguska dziewczynki mówią więcej niż chłopcy, a Marylka mówi szybko nawet jak na dziewczynkę..:) słodka jest i mnie zadziwia.... dzisiaj np otwiera książeczkę i mówi: kość. ja takie oczy a ona pokazuje na kość co leży przed psem... pojętne moje dzieciątko kochane;p ale co tu się dziwić- jak była w brzuchu to ze mną całki dzielnie rozwiązywała hehe
sorry dziewczyny, że tak się chwalę ale same wiecie jaka to radość jak dzieciątko coś nowego zrobi:)
Ale np chyba jest mniej sprawna ruchowo hehe. nie włazi wszędzie. na wersalkę owszem, ostatnio na krzesła próbuje, ale tak niezgrabnie jej to idzie;)

poza tym katarek nas złapał... ale mam nadzieję że minie szybciutko.

Marta0307 wzywam CIę hehe... nie udawaj że tak sprzątasz:D
chciałabym, żebyś mi wysłała linka z tą Twoją spacerówką bo nie chce mi się szukać w poprzednich stronach;)
a w czerwcu ja kupuję w końcu nowy wózeczek:)

necia zdrówka dla Pawełka.
oby Adaś znów nie złapał, a jak ząbki mu idą to już w ogóle jest osłabiony co? moja zawsze ma katar przy zębach i tak jest właśnie i teraz chyba bo się ślini niemożliwie

reklama
Co do kataru przy zębach to Bartuś też zawsze ma terz wyszły mu 3 naraz ząbki a z nosa leci tragicznie.
Bietka chwal się chwal;-)masz zdolną córcie więc czemu nie miałabyś się tym chwalić:-D
Bartuś jest właśnie bardzo sprawny fizycznie i do tego silny tak twierdzi nasza pani pediatra:-)zreszta każde dziecię rozwija się w swoim tempie więc nie ma co porównywać tylko trzeba się chwalić nowymi zdolnościami a kiedy dany etap rozwoju osiągnie to przecież nie jest istotne;-)ważne że my mamusie tryskamy z dumy:-)
Zdróweczka chorowitkom życzę

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry