Teśka24
Fanka BB :)
Witajcie kochane mamusiei babelki!Ja juz w domciu chociaz tak wg papierow w szpitalu bo jestem na przepustce do czwartku w czwartek pojde tylko po wypis karte informacyjna i zwolnienie ,w sumie to troche tak bez sensu mogli od razu wypisac ,no ale trudno ,oni wiedza lepiej .no i tak nasza dziewczynka nadal jest dziewczynka ,wazy 1800 -1900 ,napisze dokladnie w czwartek jak dostane katre informacyjna ze wszystkimi szczegolami ,ale wagowo to w normie tak mi powiedziala ,a i jest kuz ulozona glowka w dol wiec powoli sie przygotowuje do spotkania z mamusia oby tak zostala.no i tak ogolnie to zdrowo rosnie .co wiecej ,robili ktg i tetno i skurcze wporzadku nic sie niedzieje mam tylko wiecej lezec na boku a nie na plecach ,mam jakies bakterie w moczu ale mam lek i mysle ze szybko wylecze bo wczesniej tez mialam ,dostalam tez jeszcze globulki dopochwowo ,bo jeszcze do konca mi sie niewyleczylo to zapalenie w pochwie ,ale juz jest wszystko na dobrej drodze
ide was doczytac troszke chociaz
pozdrawiam.a i mam liczyc ruchy ,licze i wpisuje ale niewiem czy w normie ,bo w cigu godziny tak mniej wiecej doliczam sie powyzej dziesieciu to dobrze czy zle ?hmmm