reklama

Mazurskie mamy !!!

hejka
bietka wielkie gratulacje;-)ale wyzwanie to bedzie -młoda wychowawczyni a tu napaleni nastolatkowie hihi ale dasz rade;-)
kinga fajnie że mały sie wyszalał:-)
necia pewnie zastrzyki podziałaja tylko może dopiero jutro
dziewczyny ja dziś dałam Bartusiowi herbatnika jest tam mleko w proszku ciekawe czy dostanie uczulenia czy nie.a smakowało mu że hoho

reklama
wróciliśmy ze spaceru
byliśmy na plaży w trójkę:)
milutko....

a co u was??

aguska to Bartusiowi dogodziłaś:) myślę że nie zaszkodzi mu. oby

a Bartuś ma jakieś uczulenie? że miałoby mu zaszkodzić?
Bo ja małej dawno już dawałam herbATNIKI i nic jej nie było....
Kinga fajne masz suwaczki:)

My leniwe popołudnie mieliśmy.. poszłam z małą na chwilę się przejść ale ryczała o byle co i wróiłyśmy do domu. o 19.15 już spała.

Witajcie dziewczyny!
Ale tu fajnie, gwarnie :)
Ja dzisiaj miałam miły dzień, rano jak to rano. Popołudniu umówiłam się z koleżanką nad jeziorem, zrobiłyśmy zakupy, wypiłyśmy szybką kawę a dzieci zjadły lody <no Maja wafelki> i wróciliśmy sobie na pieszo do domku <bo w jedną stronę podwiózł nas mąż :)

Bietka GRATULUJĘ! Tak myślałam, ze o "budowlankę" chodzi ;) A pracę napiszesz...wiem to z doświadczenia ;)
Ania to aktywny okres cię czeka! Jak po szczepieniu? Ja tak myślę...ale i nas niedługo czeka...chyba jakoś za miesiąc :/
Aguska jak tam Bartuś? Dzisiaj nie zjeżdżał nigdzie na pupci ;) Jak wizyta u prababci?
Agnieszka jak fajnie, że znalazłaś chwilkę na bb :) Super, że urlop udany! To jak często przechodzisz to i na kawkę zapraszam ;) Na fb możesz złapać kontakt ;)
Necia zdróweczka dla męża...i niech uważa bo takie nerwobóle to chyba nieciekawa sprawa!
Teśka a ja ci mówię korzystaj i leniu**** ;) Oj jak mi się czasem marzy pospać z rana...do 10 :) A tu w porywach czasem do 8 się uda :D

Nam się pojawił kolejny ząbek... mamy już 5 :)

Nam się pojawił kolejny ząbek... mamy już 5 :)
brawo brawo...

Aniaa już pewnie spakowani jesteście! :) jutro wylot... uważajcie na siebie i odezwij się jak dasz radę.
KasiA jak tam Alex? zdrowy już? co u was? :) mało cie tu
Teśka jak się trzymasz ? jeszcze w dwupaku? :happy2:
Marta28 a jak u was? też mało piszesz ostatnio.. jak po weekendzie? jak córeczka? :)
młoda jak po rehabilitacji Aleksa? bo to dziś zaczynaliście prawda...
Necia a jak u ciebie kobieto? co z mężem..

Ostatnio edytowane przez moderatora:
marta gratki za zębolka
a may ma alergie na nabiał nie może jeść nic co zawiera białko mleka krowiego na soje na pomidory cytrusy sztuczne barwniki i pewnie coś by sie jeszcze znalazło.ale widzę postępy chyba alergia nas mija bo mały nie mógł jeść parówek cielecych i wogle żadnych innych a ostatnio zaczęłam znowu je podawać i jest ok.ma czasem krosteczki ale to raczej nie na alergie;-)no i po herbatniku nic jak narazie mu nie było zobaczymy jak będzie jutro.

a my mamy akcję pod blokiem....
tajniaki się zjechali
kogos szukają i dzwonią po ludziach...

---------------------------------
mało piszecie
idę spać skoro nikogo nie ma
nikt ze mną nie chce popisać :\ szkoda.
Dobranoc dziewczyny!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hej dziewczyny dopiero teraz znalazlam chwile

Bietka gratuluje pracy!!!

Kinga bede sie odzywac o ile czas na to pozwoli:-)

Lenka po szczepieniu marudna,malo spala w dzien zobaczymy jak nocka minie...

Spakowani jestessmy,Natalia nie chciala spac wcale...mowi ze chce do babci:tak:
Uciekam wizasc prysznic i lulu choc nie wiem czy usne o 4 pobudke mamy

Dobranoc

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry