malaga
Fanka BB :)
Piotruś też, tzn. dopiero od niedawna, odkąd skończył 4 miesiące praktycznie całą noc przesypiaMoja też jest "średniaczkiem", ale nocy nie przesypia ;-)
Dziś np. spał od 20.30 do 4.00.. I potem do 8 :-)Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Piotruś też, tzn. dopiero od niedawna, odkąd skończył 4 miesiące praktycznie całą noc przesypiaMoja też jest "średniaczkiem", ale nocy nie przesypia ;-)
Dziś np. spał od 20.30 do 4.00.. I potem do 8 :-)
.Zaryzykowałam i podałam soczek w niekapku....
wypiła 30ml![]()
Jeśli chodzi o słoiczkowe jedzenie to ja czytałam, że można dziecku stopniowo taki jadłospis ułożyć, że w sumie może 2-3 słoiczki dziennie zjadaćRano np. deserek, koło południa zupkę (warzywka) i po południu znów deserek
![]()
Agutek a jak jest szło picie z niekapka?
no to wcześnie Ci Olivka zasypia.Olivka je ostatnia piers kolo 20.30 i spi do 6-7juz od dawna sie nie budzi w nocy na karmienie, ale u kazdego dzieciaczka w innym momencie to nastepuje
moja mala jest Sredniaczkiem wedlug Tracy Hogg i typowo dla Sredniaczka zaczela przesypiac noc w 7 tygodniu:-)
Moja mała zasypia później. Wczoraj chyba czuła że mamusia z tatusiem chcą sie wymknąć
(o 22 wybieraliśmy sie na koncert Myslowitz
) bo jak wychodziliśmy o 22.20 to dopiero usypiała w łóżeczku
ale spała do 4 rano potem do 8.30

Nie boisz się, że te owoce są pryskane jakimś świństwem? Szczególnie takie przywożone z ciepłych krajów...debiutantko ja tarlam jabluszko z dzialki i rozgniatalam bananka ze sklepu i nbektarynke (Tristan uwielbia).
. Chyba w końcu załapał o co chodzi. Tylko że rączki bardzo chciały pomagać i pchały się do buzi razem z łyżką 
.