Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Pewnie dlatego. Wcale mu się nie dziwię, bo te zupki są zupełnie bez smaku ;-).Może dlatego, że są słodkie?

Już na samym początku powiedziałam jej, że jak to zje to będzie wielka 
Wiktoria wczoraj miała dynię z zmienikami i też nie bardzo jej smakowało. .
. Za to jak mu zrobilam swojskiego kartofelka z marchewką ugotowane na parze i przetarte to się krzywił .... Dziecko półproduktów...
Ja dzisiaj dałam Wiktorii krem jarzynowy z porem i też nie zbyt jej smakowało.
Moja córeczka ma na dzień 2 słoiczki- 1 obiadek i 1 deserek, więc się przyzwyczaja i do jednego i do drugiego. Dzisiaj dałam jej pierwszy raz kaszke malinową i nie zrobiła dzisiaj w ogóle kupki a dawałam kaszke rano, to może być od tej kaszki ryżowej??
Dziewczyny, dawać jej dalej tą kaszkę czy odstawić skoro mi nie robiła kupki dzisiaj a normalnie to są 2 lub 3?

A ja mam tego świństwa 3 słoiki - 2 kupione i jeden z paczki od HIPPa. A dzisiaj mi nasz doktor powiedział, żebym spróbowała małemu dać zupkę Gerbera (on też ma małą córeczkę, pewnie jej smakowała). No cóż, spróbuję... Tak sobie myślę, że może przez te upały też młody nie chce jeść. Za pierwszym razem jak mu dałam marchew z ziemniakami, to zjadł pół słoiczka, a potem już nie chciał.Dałam na spróbowanie małej dynię z ziemniakami.
Nie przeszło. Troszkę zjadła, a potem zaczęła odwracać główkę. Chyba to nie będzie jej ulubione danie
No cóż nie dziwię się, bo mi też to nie smakowałoJuż na samym początku powiedziałam jej, że jak to zje to będzie wielka
![]()