blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Ja tam lubię pora :-). Kupiłam dzisiaj cukinię i jutro będzie w zupce.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
rozmawiałam z pediatrą i powiedziała żeby dopiero gotować samemu zupki po skończeniu 5 miesiąca. :-) a co do zupek wszystkie je ze smakiem
zjada całe słoiczki a potem jest ryk że sie skończyły;-)myśle nad niekapkiem, ale na razie chyba sobie daruje,zobaczymy;-)Cześć,
Dziewczyny i co z tym nowym schematem żywienia? Ja mam mętlik w głowie, muszę się poradzić lekarza, bo mój Piotruś wkracza w 5 miesiąc i nie wiem co robić:-)
). Podałam jej zupkę z Bobovity - ziemniaki, marchew, pietruszka, por. Zjadła, ale bez większego entuzjazmu, nawet się krztusiła lekko...Minę miała średnią. No ale przynajmniej wiem, że ten por jest dla niej do przełknięcia i może po kilku próbach będzie z większą chęcią jadła ;-)

Też żałuję, że przeszłam na mleko następneUhm, trochę żałuję, że przeszłam już na mleko następne, ale cóż mówi się trudno. Z resztą jednak pójdę już wg tego schematu, chyba że mój pediatra poda jakieś rozsądne argumenty dlaczego np. nie podawać jeszcze glutenu.