Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

.Sorki, że w wątku o jedzeniu ale to ma jak najbardziej związek z nowymi pokarmami
.Prawda!! :-) Źle przeczytałam7 miesiąc to dla dzieci karmionych wyłącznie piersią. Dla butelkowych jest 6 miesiąc życia.

Zagęszczasz kleikiem ryżowym, czy kukurydzianym?? Nigdzie nie widziałam kleiku kukurydzianegoAha, dzisiaj przetestowaliśmy nową zupkę (Gerbera) - Zjadła cały zagęszczony słoik (130g)
Wszędzie tylko ryżowy, a Piotrek ma zaparcia i wolałabym na razie mu nie podawać kaszki ryżowej czy kleiku...Też nie mam planu.. A Piotrek je tak średnio - rano podoił cyce, zaczął o 4ja nie mam tak ułożonego planu jedzenia jak Agutekzawsze daje jeśc Natalce tak jak wypadnie, nie codziennie mała dostaje owoce
ogólnie moja córka je mało
(coś się ostatnio wcześniej budzi ze stękaniem), koło 10 dostał słoiczek deserku, potem koło 12 - 120 ml Bebiko i trochę cyca podoił, koło 16 zjadł słoiczek zupki niezagęszczonej i teraz podoił cyca..To u mnie najgorsza była z HippaDostałam paczkę z Nestle. Jakoś wizualnie to najmniej się postarali, broszury byle jakie i wszystko przyszło pogięte, bo zapakowali do zwyczajnej koperty. Ale próbki są ;-)
W kopercie z jedną próbką - herbatki
A z Nestle miałam kaszkę, puree, mleko i łyżeczkę :-)Ja daję po zupce herbatkęPodejrzewam, że gdybym dała butlę od razu po zupce to by wypiła...ale daję jej wtedy soczek do popicia ;-)
Aż dziwne, że zupka ma zastępować 1 posiłek mleczny...może te z mięskiem będą bardziej syte.
Wypija od 50 do 100 ml :-)