A
Agutek
Gość
roksi który NAN używasz? W puszce czy kartoniku?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W poniedziałek napisałam. Widocznie ich zagięłam i nie wiedzą co odpowiedzieć ;-).A kiedy napisałaś? Mi odpisali następnego dnia po moim mailu.
W poniedziałek napisałam. Widocznie ich zagięłam i nie wiedzą co odpowiedzieć ;-).
ja też gotuje małejmalaga gotujesz zupki?![]()
malaga gotujesz zupki?![]()
Koleżanka wymiękła i gotuje, bo wszystkie prawie zupy w słoiczkach zawierają albo pora, albo cebulę, kalafiora czy inne wzdymające rzeczy, a przy Piotrkowych problemach z brzuszkiem wolałabym na razie unikać tych jarzyn... I niestety kupuję te chemiczne jarzyny, hormonalne piersi z kurczaka i modlę się, żeby niuniowi nic po tym nie byłoA malagę zapytałam, bo pisała, że nie będzie kupować tych warzyw ze sklepu i woli podawać słoiczki, a widzę, że koleżanka wymiękła ;-)![]()