Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
.

,ja juz dobry miesiac nie daje w ogole soku![]()
A u nas odmiana. Jeszcze niedawno pluła soczkiem a teraz nic innego nie wypije tylko sok i mleko, herbatek i wody nie chce.
ja nie podaje soczku nie dlatego, ze nie lubi bo tak nie jest, tylko ze wzgledow zdrowotnych ;-)
soczki nie sa wskazane przy biegunkach bo podrazniaja jelito, a ze nie dawno mialysmy problemy z tym to teraz nie chce za szybko wprowadzic soczkow ani owocow ;-)
Aha, no i jeszcze herbatki i inne poidła w czasie biegunki powinny być słodzone, czego nie wiedzieliśmy i dawaliśmy małej gorzką herbatę, dopiero w szpitalu nas uświadomili.
mnie wpienial lekarz jak w kolko mi mowil, ze mam podawac kleik ryzowy i gotowana marchew zeby "zatrzymaly" corke...no ok ja to doskonale wiedzialam, ale co mialam poradzic na to, ze dziecko jesc wcale nie chcialo?

z utesknieniem czekam na normalna twarda kupke, a wszystkie sa ciagle jakies nieciekawe i troche pod takie rzadzizny podchodzace