kasia580
03.2007 i 06.2012
ja dawałam już Wice taki bardzo rozcieńczony ale z torebki i nic jej nie byłomam pytanie odnośnie kisielkuczy mozna dziecku dać takki z torebki
czy trzeba samemu zrobić
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja dawałam już Wice taki bardzo rozcieńczony ale z torebki i nic jej nie byłomam pytanie odnośnie kisielkuczy mozna dziecku dać takki z torebki
czy trzeba samemu zrobić
![]()
. Słodkie, sztuczne i nic nie warte.Ja bym z torebki nie dawała. Słodkie, sztuczne i nic nie warte.

....teraz tylko mam nadzieje, ze nie bedzie zadnej rekacji uczuleniowej
po akcji z jajkiem to juz mam pietra niezlego przy podawaniu jakichkolwiek nowosci 
widzę że wszystkim dzieciom smakują danonki, moja najbardziej lubi truskawke i brzeskwnie chociaz wanilie też zjeOdwazylam sie podac dzisiaj malej danonka waniliowego - tego najmniejszego.
Chcialam podac tylko jedna/dwie lyzeczki i zobaczyc jaka bedzie reakcja, ale mala tak sie domagala, ze dalam calego. Dobrze, ze to ten malutki byl![]()
Karol zjada te większe 80g. Tylko że on generalnie traci zainteresowanie jedzeniem po zaspokojeniu pierwszego głodu. Potem trzeba go zagadywać, albo wręcz karmić w czasie zabawy. Wiem, że tak się nie powinno robić, ale zależy mi żeby się najadał w dzień, a nie budził się w nocy.widzę że wszystkim dzieciom smakują danonki, moja najbardziej lubi truskawke i brzeskwnie chociaz wanilie też zje
Karol zjada te większe 80g. Tylko że on generalnie traci zainteresowanie jedzeniem po zaspokojeniu pierwszego głodu. Potem trzeba go zagadywać, albo wręcz karmić w czasie zabawy. Wiem, że tak się nie powinno robić, ale zależy mi żeby się najadał w dzień, a nie budził się w nocy.
wiem, że to źle ale on tak mało je (190 g zupy na dwa dni), że jej wciskam

,
), siedzi w krzesełku i je, tyle że robi to bardzo powoli
, zupkę muszę odgrzewać ze 3 razy
, dokładnie przeżuwa każdy kęs, nawet z kaszki