Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
.

Dlatego właśnie nie kupiłam tej z jabłkiem. Karol nie lubi jak są kawałki, bo połyka je w całości :-).ja kupilam ostatnio smaczny sen z kawaleczkami jablek i musze wyrzucic...bo jak dostanie ten kawalek jablka do buzi to absolutnie nie wezmie nowej lyzeczki kaszki do buzi, a ten kawalek ciamka czasami minute/dwie...nie ma zebow to nie pogryzie i sie tym bawi
wkurza mnie tylko to karmienie wtedy![]()
wczoraj za to cos jej zaszkodzili i rzygala
nie wiem co...ale widzialam jak zezarla cos z podlogi i moze to jest przyczyna...3 razy wymiotowala zaraz wlasnie po tym wydarzeniu![]()
, chyba zaczne rozrzucac mu jedzenie

To podrzucę ci Karolka - on lubi rozrzucaćmój Piotrek zawsze rzyga, jak zje kawałek papieru, on w ogóle wkłada wszystko do buzi,co znajdzie na podlodze, chyba zaczne rozrzucac mu jedzenie
![]()

. Ostatnio całą chrupkę rozkruszył na podłogę
.Dlatego właśnie nie kupiłam tej z jabłkiem. Karol nie lubi jak są kawałki, bo połyka je w całości :-).

mój Piotrek zawsze rzyga, jak zje kawałek papieru, on w ogóle wkłada wszystko do buzi,co znajdzie na podlodze, chyba zaczne rozrzucac mu jedzenie
![]()

a moja sie zalicza teraz do nie jedzacycha z podlogi tez wszystko wciaga
i tez mnie to drazni
![]()
Dobry pomysł z tym rozrzucaniem jedzeniamój Piotrek zawsze rzyga, jak zje kawałek papieru, on w ogóle wkłada wszystko do buzi,co znajdzie na podlodze, chyba zaczne rozrzucac mu jedzenie
![]()

U Nas już od dłuższego czasu córcia nie zjada tego co znajdzie na podłodze. Uważam to za duży sukces
Jeśli weźmie jakiś papierek do rączek to go uważnie ogląda, nieraz włoży do ust, ale zaraz wypluje.