reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

MENU naszych marcowych pociech

Ja szpinak czasami robię w naleśnikach z rodzynkami i orzechami. Mniam mniam :tak: Kiedyś jadłam coś takiego w restauracji i teraz sama robię.

reklama
moja córcia wczoraj zjadła obiadek i po godzinie butelkę:tak: pojechaliśmy na zakupy stoimy w korku a tu córcia puściła takiego mega pawia że miała kałuże pod brodą:szok: nic nie miałam do wytarcia:wściekła/y: więc dostałam się do bagażnika i znalazłam polarowy koc którym wytarłam córcie:tak: przód kurki był cały mokry:angry:

No i jesteśmy po obiedzie.
Pulpety w sosie pomidorowym, ziemniaki i groszek z marchewką.

Nie ruszła nic :angry:
Odwaliła za to taką histerię, że szok :szok:

Gdybym dała jej obiadek słoiczkowy to by zjadła cały z wielkim apetytem, wiem to :dry:
Ale nie dam, przetrzymam ją jeszcze trochę, może z głodu się skusi.
Przecież nie może całe życie jeść słoiczkowego jedzenia :baffled:

Histeria obiadowa trwała dobrą godzinę, w końcu musiałam dać jej mleko.
Pochlastam się, będziemy jechać na słoiczkach do 18-tki :baffled:

I jak tu się starać dla mojego dziecka i gotować mu obiadki? :-p

reklama
Wika dzisiaj pomidorówe z makaronem ale bez śmietanki oczywiście, i troche piersi z kurczaka z kluseczkami francuskimi....a na jutro juz jej szykuje brokułową z grzankami bo moje dziecie brokuły uwielbia...
agutek- nie martw się, może niedługo Tolcia doceni starania mamy.....a jak nie to znajdź dobrą hurtownie ze słoiczkami żeby ci do Toli 18 extra cene zrobili......

Do góry