Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A mi pediatra powiedziała, że jak ja będę miała zaparcia, wzdęcia to dziecko teżmalaga. Nie słyszałam nic o tym, żeby problemy żołądkowe matki wpływamy na to samo u dziecka. Chyab wręcz przeciwnie. Ja już kilka razy miałam różne sensacje, łącznie z tym , że mi było tak niedobrze, że myślałam że zwymiotuje a małemu nic. Idzie cały czas swoim rytmem. Kupy robi lub ich nie robi kompletnie niezależnie od mojej diety.

Przesadziłam wczoraj 

Agutek narobiłaś mi smakana mnie czekają w dużym pokoju wafelki śmietankowe..mniam mniam
jak młoda pójdzie spać to sobie wieczorkiem wszamam![]()
![]()
chyba się skocze do sklepu na dół:-)
Ja konsultowałam małego z dwoma lekarzami i obydwaj zasugerowali skazę ale konkretnie nic nie powiedzieli - tylko, żebym odpuściła sobie mleko i jego przetwory oraz jaja. Oluś ma szorską skórę a czasami (w zależności od tego co zakazanego zjem) nawet czerone szorskie plamy
- tak było np po tym jak zjadłam dosłownie 2 truskaweczki
.

Sałatkę z selerem naciowym, jajkiem, kukurydzą, szynką i czymś tam jeszcze, kawałek pomidora, placek drożdżowy ze śliwkami i kruszonką, ciasteczka korzennemalaga to pochwal się co wczoraj zjadłaś? ;-)