Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dzień przed 3 cc mi się skurcze pisały od 60 do 95 cc 36 tydzieńHeh ja miałam na poziomie 30 na dzień przed porodem i były dosyć niekomfortowe te skurcze, przy porodzie 60-80 i się zwijalam. A mąż cwaniak mi zaczynał czytać z netu że rozwarcie będzie postępować dopiero powyżej 75ale tak jak pisałam i Ty również, słowo i odczucia kobiety najwazniejsze
Mi poród wywoływali i po podaniu oksytocyny skurcze tak się rozkręciły, że brakowało skali na wykresie. Jeden się zaczynał i zanim się skończył zaczynał się kolejny... Prosiłam męża żeby mnie dobiłHeh ja miałam na poziomie 30 na dzień przed porodem i były dosyć niekomfortowe te skurcze, przy porodzie 60-80 i się zwijalam. A mąż cwaniak mi zaczynał czytać z netu że rozwarcie będzie postępować dopiero powyżej 75ale tak jak pisałam i Ty również, słowo i odczucia kobiety najwazniejsze
Może dzięki temu nie musiałam się męczyć wiele godzin jak inne kobiety. Cały poród trwał dokładnie 1 godzinę 20 minut.Dzień przed 3 cc mi się skurcze pisały od 60 do 95 cc 36 tydzieńHeh ja miałam na poziomie 30 na dzień przed porodem i były dosyć niekomfortowe te skurcze, przy porodzie 60-80 i się zwijalam. A mąż cwaniak mi zaczynał czytać z netu że rozwarcie będzie postępować dopiero powyżej 75ale tak jak pisałam i Ty również, słowo i odczucia kobiety najwazniejsze