• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Minusy III trymestru

reklama
Ale czemu spać nie możecie dziewczyny? Oczka się nie kleją czy ło co chodzi?

Bo mi np dobrze się zasypia, ale w nocy jest o wiele gorzej, bo nie dość że wstaje kilka razy siku, a jak mi się uda czasem mieć taka noc że wstanę tylko raz to i tak się budzę przy każdym przewracaniu się na bok.....
Albo najgorzej jest jak się przebudzę i mam taki niedowład nóg albo reki!!! masakra!! wtedy mam ochotę usiąść na łóżku i płakać....

Ja wiem, że będzie nieprzespana noc zawsze wtedy, kiedy mam dość emocjonujący dzień. Wtedy 99% szans, że będzie ciężko w nocy.
Zasnę jakoś ale po przebudzeniu nie mogę spać do 4 rano. Nieraz wolę przetrzymać sama do 12, żeby zasnąć naprawdę zmęczona, niż zasnąć o 22 i obudzić w srodku nocy. U mnie to problem ze zbyt emocjonującym dniem. Jak siedzę w domku i nic się takiego nie dzieję to śpię w nocy jak mops....

rybkaaa to miałaś porę na drzemkę:-D

A ja ostatnio też za szybko nie chodzę spać, ale za to jak już zasnę to do 11 :tak:

A teraz idę prasować firanki...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry