reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mleko modyfikowane. Jakie?

Happybeti masz racje...pewnie może tak być...w takim razie kupie Nan HA aco z tym Nan Pro..wczoraj oglądałam go i chcialam kupić ale ostatecznie mówiłam, że najpierw was się podpytam :)

reklama
Wydaje mi się,że Nan pro ma taki sam skład,tylko w tym HA część białek jest rozbita.U mnie na puszce HA jest napisane- pro.Że z probiotykiem:).
Niby,jak dziecko ma skazę,to i mleko HA nie pomoże,no,ale może zapobiec...
:szok:dopiero zauważyłam,że przekręciłam Twój nick.Sorry:zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny :-)
Ja kupuję Bebiko. Kiedyś zdarzało mi się podawać NAN, ale Rafał miał po nim zaparcia. Pani doktor polecała nam Humane - mówiła, ze jest delikatne i ma łagodny smak. Bardzo dobry jest też Bebilon.

ja polecam enfamil- moja córka pije je od początku, wg wielu opinii to najlepsze mleko na rynku-Lilce służy, więc ja w to wierzę, tylko dostępne wyłącznie w aptece i dosyć drogie

no więć byłam w sklepie i kupiłam ten Nan Pro bo taki był...poza tym dzwoniłam do szpitala i powiedzieli mi, że właśnie tym karmią maluszki więc nawet dobrze :) kupiłam 5 tych większych paczek i będdzimey czzekać :)

U mnie w szpitalu karmili Bebilonem zwykłym, takie też mleko piła potem moja córcia, około 8 m-ca przeszliśmy na Bebiko ze względów ekonomicznych;-), przyjęła zmianę bez problemu

My jesteśmy od początku na Bebilonie i nigdy nie było żadnych problemów. Teraz juz na trojkę przechodzimy powoli.

reklama
Dziewczyny ktore wg was mlekoo jest najlepsze:
- Nan
- Bebiko
- Gerber
- Nutramigen
- Enfamil
- czy jeszcz jakiś inny

Bardzo dziekuje za opinie :):tak:
Córcia od samego początku była na Nan i było ok, synek od 2 miesiąca życia (jak skończyłam karmić piersią) jest na babydream z Rossmanna i też jest ok.

Do góry