reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mleko, papki i kanapki, czyli nowe pokarmy w diecie maluszkow :-)

reklama
a ile dajecie tego kleiku do mleka? w butli czy łyżeczką podajecie? też bym na noc małej dała żeby pospała troche dłużej bez jedzenia...;)

Palma- uważaj z marchewką. Kacpra tak zblokowała,ze sobie poradzić nie mogę. I zacznij od warzyw, a nie od owoców moim zdaniem. Daj najpierw ziemniaczka z masełkiem, później ziemniaka z pietruszką i masełkiem dalej do tego dawaj już brokuła, brukselkę, szpinak itd.

Lotko, zrobiłam w takich proporcjach jak Ty i mi się ochrzan od Ady dostała za smoczek trójprzepływowy - za szybko leciało i wypiła ze smoczka 3;) ciekawe ile pośpi;)
hehe, dobrze ze przez "trojke" poszlo, moj smok sie denerwowal, ze za wolno lecialo, a tak to zadowolony ;-)

reklama
Ja wczoraj próbowałam pierwszy raz dać mleko Nutramigen z kleikiem kukurydzianym dać, ale mała prawie nie zjadła, poprawiła cycusiem i 90 ml samego mleka - pospała 3h...
Dziś dałam 30 ml Nutramigenu na gęsto z kleikiem, popawiłą cycusiem i 30 ml samego Nutramigenu, ciekawe ile pośpi.
Ile dajecie kleiku jak robicie tak na gęsto, żeby łyżeczką karmić?
Czy jest szansa żeby ją nakarmić, żeby pospała trochę więcej?

Do góry